Destiny-community eert overleden speler

Het is al lang geen nieuws meer dat de gaming community niet louter bestaat uit twaalfjarige, schreeuwerige kinderen, en dat bewijst het onderstaande filmpje nogmaals dik. Vorige week verloor Destiny-clan DoD Legion namelijk een van zijn leden, Joshua Stokell, die een zwaar gevecht met taaislijmziekte helaas niet wist te winnen. Mede-clanlid Ln_Wanderer klopte aan bij het forum van Bungie en de Destiny sub-Reddit met de vraag of spelers filmpjes in wilden sturen om een In Memoriam-compilatie te maken.

De reacties waren, zoals verwacht, overweldigend:

“As expected, you the Destiny community, came through in an amazing way. More than 250 people have stopped by here and the Bungie forum to offer your condolences and to submit video clips. From the bottom of our hearts- Thank You! We are proud to honor our friend with the following video:”

De drie minuten durende video laat verschillende spelers zien die zwaaien, salueren en saluutschoten afvuren vanuit het gehele universum ter ere van de gevallen Guardian.

  1.   
    Ryan2000's avatar

    Mooi gebaar!

  2.   
    ChielB's avatar

    De community is ook top! Heb via The 100 een leuke groep gevonden om regelmatig sessies mee af te spreken. Vaak nieuwe gezichten, altijd gezellig. Geen probleem om ooit eens een raid of Prison of Elders groepje te vinden, dat is meteen meegenomen. ๐Ÿ™‚

  3.   
    R1chardTM's avatar

    ChielB schreef, "De community is ook top! Heb via The 100 een leuke groep gevonden om regelmatig sessies mee af te spreken. Vaak nieuwe gezichten, altijd gezellig. Geen probleem om ooit eens een raid of Prison of Elders groepje te vinden, dat is meteen meegenomen. ๐Ÿ™‚ "

    Oeh klinkt goed. Laatst voor het eerst Vault of Glass gedaan. Was leuk, maar niet makkelijk om een groep te vinden.

  4.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Leuk gebaar idd, maar mijn ervaring is juist dat Destiny een van de worst communities heeft die ik heb meegemaakt.
    Ben er sinds de release van The Witcher 3 ook niet meer mee bezig geweest.

  5.   
    R1chardTM's avatar

    Vreemd zo ervaar ik Destiny helemaal niet.

  6.   
    nivlem's avatar

    inderdaad een erg mooi gebaar

  7.   
    Mr_Cranck's avatar

    #respect

  8.   
    Papachico's avatar

    H4RDSTYLE schreef, "Leuk gebaar idd, maar mijn ervaring is juist dat Destiny een van de worst communities heeft die ik heb meegemaakt.
    Ben er sinds de release van The Witcher 3 ook niet meer mee bezig geweest. "

    Allereerst, gecondoleerd, ten tweede, respect.

    Destiny is idd een van de slechtste communities. Bestaat echt uit 10 jarige kinderen die janken om alles en niks. Ze doen mij altijd denken aan een soort mensen zoals Eric Cartman haha.

  9.   
    ShadyXL's avatar

    De community is zeker top. Ik speel sinds dag 1 dagelijks Destiny en ik ga wekelijks op de forum. Ik ontmoet heel veel nieuwe mensen. 90% van de tijd ben ik erg positief over de community.

    Als er trouwens mensen zijn die moeite hebben met iets of hulp nodig hebben, stuur mij ff een berichtje op PSN. Of kom mijn party joinen. Meestal ben ik beschikbaar om te helpen en anders zijn er wel vrienden van mij die wel kunnen helpen ๐Ÿ˜‰