Project CARS 2 nu al aangekondigd

Project CARS ligt, na het nodige uitstel, net anderhalve maand in de winkels en ontwikkelaar Slightly Mad Studios is ondertussen met zijn hoofd bij het volgende deel. Hoewel er nog de nodige downloadable content op de planning staat voor het eerste deel heeft de studio namelijk Project CARS 2 al officieel onthuld. Evenals zijn voorganger moet Project CARS 2 medegefinancierd worden crowdfunding.

Project CARS 2 zal meer dan tweehonderd tracks gaan bevatten, verspreid over vijftig verschillend locaties waarbij je ook te maken krijgt met gravel, modder en sneeuw. De game zal acht verschillende racedisciplines gaan bevatten, waaronder het nieuwe Rallycross, Hillclimbs en Touge. Dit alles kan je doen in meer dan tweehonderd verschillende auto’s in veertig verschillende klassen.

Daarnaast wordt het onlinecomponent in Project CARS 2 uitgebreid ten opzichte van het origineel, komt er betere ondersteuning voor eSports en kan je je carrière ook in co-op spelen. In deze co-operatieve spelmodus kan je spelen als Teammate Driver, Spotter, Driver Swap of Co-Pilot.

De release van Project CARS 2 is voorlopig nog ver weg, maar te zijner tijd zal de game verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  LHP's avatar

  ik hoop dat het een leuk spel word

 2.   
  Ryan2000's avatar

  Beetje overdreven vind ik!

 3.   
  GBA43's avatar

  Dit slaat natuurlijk alles.. lang naar Project Cars uitgekeken, maar het spel zit nog vol bugs, laat ze daar eerst maar aan werken (PC)
  De veel beloofde content hebben we ook nog amper gezien.
  En waarom nu weer een kickstarter? Ze hebben genoeg opgehaald met de release van project cars 1.
  Des noods ga je stiekem aan de slag met het tweede deel, maar kondig het gewoon niet aan als je het eerste deel nog niet op orde hebt, dat zorgt natuurlijk gelijk al voor rumoeren bij de fans.

 4.   
  ChrisBoers's avatar

  Mwah, hun goal (10 miljoen Euro) ligt ZO hoog, dat ze dat nevernooitniet met crowdfunding gaan halen. Dat wordt dus ergens inbinden, tussen nu en 2018.

 5.   
  Moodey's avatar

  Lol… meteen het kleine beetje succes uitmelken…. lal

 6.   
  Bram_M99's avatar

  Ik hoop niet dat ze deze erg snel gaan releasen, dan blijft het een goede serie

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Dat is wel heel snel. Hoorde dat Project Cars nog genoeg problemen heeft dus laat ze liever daar aan werken voordat ze plannen gaan maken voor een nieuw deel

 8.   
  Gozer_033's avatar

  NICE!!!

 9.   
  3333/3333's avatar

  Raak er alleen maar meer van overtuigd dat Project CARS alsnog veel te vroeg is uitgebracht. Er zijn nog een aantal bugs en peformance problemen en hoewel er stock cars in de game zitten zijn er geen ovals te bekennen. (Evenals een spotter over de radio)

  Waarschijnlijk wordt het tweede deel de game die deel één eigenlijk had moeten zijn.

 10.   
  Bacotje's avatar

  De game is aangekondigd thats it! Staat toch nergens een releasedatum?