DLC Call of Duty: Black Ops III 30 dagen PlayStation-exclusief

Een grote verrassing tijdens de afgelopen E3 was de onthulling van Sony dat toekomstige DLC voor Call of Duty: Black Ops III eerst exclusief voor PlayStation-systemen zal verschijnen. Voorheen lag deze exclusiviteit bij Microsoft en de Xbox-versies van de Call of Duty-games.

Tijdens een gesprek met Adam Boyes van PlayStation is duidelijk geworden dat Sony eenzelfde deal als Microsoft heeft gemaakt. De toekomstige Call of Duty-DLC zal 30 dagen exclusief zijn voor PlayStation-platformen. Na die 30 dagen komt de DLC ook gewoon richting de Xbox en pc.

Call of Duty: Black Ops III verschijnt 6 november voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    G-6's avatar

    Timed-Exclusive is nog steeds onzin

  2.   
    Downzilla's avatar

    Betaalde dlc’s zijn sowieso onzin

  3.   
    LHP's avatar

    inderdaat betaalde zijn onzin

  4.   
    Bram_M99's avatar

    Echt nutteloos

  5.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Timed exclusives blijven onzin. Denk dat de winst die sony hiermee denkt te maken heel erg tegen gaat vallen

  6.   
    Free Roamer's avatar

    Niet echt een slimme keuze van Sony om aan een stervende serie nog zoveel te spenderen. COD begint echt op z’n dieptepunt te geraken..

  7.   
    stan_the_manNL's avatar

    Zo zeg wel 30 dagen exclusief op PS4. Denkt Sony ook daadwerkelijk hier veel mee te kunnen winnen? Ik zou snappen dat als je 3 maanden exclusieve DLC hebt dat die-hard CoDers een PS4 willen omdat ze dan echt een stuk eerder verder kunnen met hun favoriete game maar wat maakt die 30 dagen nou uit?

  8.   
    mastertje's avatar

    Free Roamer schreef, "Niet echt een slimme keuze van Sony om aan een stervende serie nog zoveel te spenderen. COD begint echt op z’n dieptepunt te geraken.."

    Mwaa weet niet. Heb zo’n gevoel dat ze of bij de volgende of de daarop cod, terugstappen naar Wo2.
    Àls ze dat doen (en goed) is de serie weer springlevend. De vraag erna is niet normaal.

  9.   
    Invictus's avatar

    Ik hoef alleen Black ops 3 voor de zombies. Ik vind de gehele nieuwe COD stijl echt *. Dus kan ik nu mooi kijken welke DLC leuk is voor zombie’s. Dit wordt ZEKER geen season pass. Zal COD nog even populair blijven na deze deal?

  10.   
    jelte23's avatar

    ik snap de problemen niet zo die iedereen met cod heeft. de moderne versies zijn zo veel chiller. exosuits spelen bijvoorbeeld veel lekkerder dan andere cods. maar misschien is idd verhaallijn beter van wo1 od wo11

  11.   
    Throbert's avatar

    Infinity Ward is hierna aan de beurt om een spel te maken, dus het kan zijn dat ze weer terug gaan naar hun roots.

  12.   
    nielsiebro's avatar

    Waarom allemaal haat tegen cod, mij vermaakt het me. Dat is toch het belangrijkste van games?

  13.   
    Daan's avatar

    Free Roamer schreef, "Niet echt een slimme keuze van Sony om aan een stervende serie nog zoveel te spenderen. COD begint echt op z’n dieptepunt te geraken.."

    Nog steeds heel erg populair en goed voor miljoenen verkopen. Denk er maar aan hoeveel reclame dit Sony oplevert als er bij elke campagne van Call of Duty een PlayStation logo aanwezig is.

    CoD is niet meer zoals het geweest was, maar nog wel steeds mega populair ondanks de constante gezeur van hele community. Echte fans blijven het toch wel kopen/halen. 😉