Companion App voor The Division geannuleerd

De companion app die was aangekondigd voor Tom Clancy’s The Division is geannuleerd. Als reden wordt genoemd dat de app het hoofdspel zelf uit balans brengt, waardoor de gameplay negatief beïnvloed wordt. Met de app zou je een spel kunnen betreden als drone, om zo het slagveld van bovenaf te kunnen bekijken. Op die manier zou je tactische informatie aan je teamgenoten kunnen doorgeven.

Tom Clancy’s The Division komt uit op 8 maart 2016 voor de PS4, Xbox One en pc. In december komt er een beta voor Xbox-spelers en begin 2016 kunnen ook pc- en PS4-gamers aan de slag met de beta.

  1.   
    Moodey's avatar

    Hoewel dat met die drone heel erg vet klinkt, lijkt t mij geen probleem dat ie geannuleerd is aangezien companion apps eigenlijk alleen maar in de weg zitten…

  2.   
    Neolite's avatar

    Het wordt natuurlijk een probleem zodra 1 team wel toegang heeft en het andere niet. Dat zou een oneerlijk voordeel opleveren en dus problemen met de balans. Ik snap wel dat ze het gedaan hebben, jammer is het echter wel.

  3.   
    Sa.'s avatar

    Deze game is ook in 2013 aangekondigd, toen second-screen helemaal hot was, de laatste game die dat nog een beetje had was Watch_Dogs. Ik vind het aan de ene kant wel jammer dat deze trend zich niet voortzet, had het wel vet gevonden om vanaf een tablet cover fire te geven. Aan de andere kant, tis ook een beetje een gimmick denk ik. Welke persoon vind et nou leuk om op z’n tablet te spelen terwijl de rest lekker zit te knallen achter hun Xbox/PC/PS4…

  4.   
    Bram_M99's avatar

    Ik kan begrijpen waarom ze het hebben geannuleerd maar het was wel een tof concept

  5.   
    Ralph P Scene's avatar

    vindt jammer dat ze het annuleren zouw vet zijn geweest.