Evolve screenshots tonen Hunter Lennox

Wij konden jullie gisteren al informeren over de tweede Season Pass die Evolve zal krijgen. De toevoeging voor het nieuwe jachtseizoen zal vier Hunters en één monster bevatten: een representatieve weergave van de krachtsverhoudingen in de coöperatieve online-shooter.

Het eerste personage, de Hunter Lennox, zal op 23 juni beschikbaar zijn voor alle platformen en op een serie screenshots is deze nieuwe Hunter alvast in actie te bewonderen. Daarbij zien wij ook alvast de perks en vaardigheden die deze nieuwe Assault Class tot zijn beschikking heeft.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  ArieV's avatar

  evolve is de perfecte game om een keer gratis uit te brengen met ps plus 😛

 2.   
  Felis_Rufus's avatar

  ArieV schreef, "evolve is de perfecte game om een keer gratis uit te brengen met ps plus :P"

  Dat zal niet snel gebeuren. Een ‘gratis’ versie zou het aantal gebruikers wel een boost geven.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik had voorspeld dat Evolve snel uitgestorven zou zijn en dat is precies wat nu gebeurd. Het spel zou gigantisch in prijs moeten zakken of F2P aanbieden zonder P2W transacties zodat het weer in populariteit stijgt.

  In februari waren er 27,403 spelers op Steam maar de maand erna was er al een daling van -69.44%. April een daling van -45.36% en mei -52.95%. De laatste 30 dagen hebben maar 1,694 mensen ingelogd op Evolve en zijn in totaal nog maar 808 mensen online.

  Evolve was ook afgeprijsd in de summer sale, van 49,99 naar 24,99 en niemand heeft het gekocht.
  Dat een single-player zo’n grote dalingen heeft in aantal spelers kan ik best begrijpen maar een Multi-player spel? Ik had toen de pre-order geannuleerd, maar nu heb ik best wel zin om Evolve te spelen maar als ik kijk naar de playerbase…..

  Het spel is op zich erg goed en de sfeer is dit in orde, alleen de repetitieve gameplay heeft deze game de nek omgedraaid.