GN Lunchtip: Half-Line Miami


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Al jaar en dag zitten fans te wachten op de aankondiging van Half-Life 3, het vervolg op de twee eerdere legendarische delen. Om een beetje tegemoet te komen aan de fans heeft YouTuber Thomas Kole daarom een mash-up gemaakt van Half-Life en Hotline Miami! Om een beetje een beeld te geven van het project is alvast de onderstaande trailer verschenen, waarin je de retro jaren tachtig samen ziet komen met de fictieve wereld van Half-Life. Hoe vet is dat? De game is helaas nog niet speelbaar, maar Kole houdt je op de hoogte van de ontwikkeling ervan via IndieDB.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Racen voor rupees met Link!.

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren