Gerucht: Indiana Jones 5 komt mogelijk in 2018

Er gaan al vrij lang geruchten over een vijfde deel in de Indiana Jones-franchise, maar zou deze dan toch eindelijk in 2018 onze bioscopen bereiken? De website AICN komt met een gerucht dat Lucasfilm al een mogelijke datum heeft om dit vijfde deel uit te brengen. Dit zou ergens in het vierde kwartaal van 2018 zijn.

Of we dan ook Harrison Ford zullen zien terugkeren als onze favoriete avonturier is niet zeker. Er gaan ook al een tijdje geruchten dat Chris Pratt de zweep en de hoed van Ford zou overnemen. Steven Spielberg zou hem zelfs hebben uitgekozen om de rol over te nemen. Aan de andere hand is Ford ook teruggekeerd als Hans Solo in de Star Wars-franchise, dus je weet maar nooit.

Natuurlijk is dit alles maar een gerucht. Het zou alleen best goed kunnen dat Disney en Lucasfilm een vervolg willen hebben. Het is een franchise met een grote groep fans die zeker weten de film in de bioscoop zouden bewonderen. We zijn benieuwd of we daadwerkelijk een nieuwe Indiana Jones kunnen verwachten in 2018 en of deze waardig zal zijn aan de rest van de films.

Zou jij een nieuwe Indiana Jones willen zien? En wie zou de rol van jou mogen gaan spelen? Laat het ons weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren