Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hot Koffie Show: Was de E3 2015 een teleurstelling?

Met Peter in Los Angeles is het onze Daniël die eenmalig invalt bij Tom en Peters Hot Koffie Show! De heren bespreken de heetste beurs van het jaar: de E3. Was het dit jaar een teleurstelling of zijn de heren nog wel te spreken over het grootste game-evenement ter aard?

  1.   
    LazyGamerNL's avatar

    Stelling:
    In 2016 komen er betere games uit dan in 2015.

  2.   
    mvbadbob's avatar

    Stelling niet mee eens waarom: Fallout 4, Tom clancy’s the divison, Tom clancy’s ghost recon wildlands, need for speed, Ac syndicate, Uncharted 4 thiefs end, just cause 3, anno 2205

    voor mij genoeg keus

    😆

  3.   
    MikeGevers's avatar

    Ik snap inderdaad wel dat games al voor de E3 worden aangekondigd. Er zijn écht veel games die worden gepresenteerd, waaronder ook veel indies. Ik snap best dat uitgevers en developers wat hype willen creëren rondom hun game, om te vermijden dat hun games echt ondergesneeuwd raken. Van die hype kan dan op de E3 weer gebruik worden gemaakt, zoals die Bethesda-host die deed alsof hij de nieuwe beelden van Fallout 4 vergat.
    Misschien is dit juist ook wel waarom de PC Gaming Show zo tegenviel: het was de laatste persconferentie, en er was niet echt een hype gecreëerd rond de sprekers. Nu was er ook weinig om op te hypen, maar ze hadden bijvoorbeeld kunnen aankondigen dat AMD nog wel degelijk verrassingen in petto had, ondanks alle gelekte info van de laatste maanden. Daarnaast lag het tempo ook heel erg hoog. De sprekers volgden elkaar in een razend tempo op. Daarom kwamen veel sprekers niet echt goed uit de verf. Om nogmaals het voorbeeld van AMD te nemen: Lisa Su kondigde die nieuwe hardware aan, en moest toen als een dolle het podium weer af om plaats te maken voor de volgende gast. Ook denk ik dat ze die host beter hadden kunnen inzetten als “tussendoortje” om de sprekers aan te kondigen. Dan kunnen de sprekers hun eigen ding doen, en vertellen waar zij zélf enthousiast van worden, in plaats van binnen een keurslijf van vragen te blijven.

    Shit, is dit toch weer een langer verhaal geworden dan gepland, en ook vooral een analyse van de PC Gaming Show. Maar ja, dat was dan ook de enige persco waar ik niet werd afgeleid door mijn scriptie, omdat ik hem zelf moest verslaan. 😛 (*kuch* nee hoor, ik hoor helemaal niet bezig te zijn met de laatste loodjes 🙄 *kuch kuch*)

  4.   
    SonyBoy's avatar

    Strikvraag, want fuck Nintendo en hun bullshit E3 Digital Event. Dat gezegd hebbende, kijk ik misschien wel het meeste uit naar Super Mario Maker.

  5.   
    Ralph P Scene's avatar

    Stelling: Van fallout 4 wordt te hyped, van wegen het bouwen wapens maken en dat soort dingen.

  6.   
    mattioza's avatar

    Qua games mogen we zeker niet klagen. Al blijven de games voor Kinect en PS Vita wel uit (wat toch een belangrijk punt was bij de voorbespreking bij GN).

    Stelling: De echte fans van een franchise willen geen experimentele veranderingen in hun game.

  7.   
    jordy72o0's avatar

    stelling niet mee eens ik vond het een hee geslaagde e3 en 1 van de betere sinds jaren