Batman: Arkham Knight Batmobile Edition 1 week voor launch geannuleerd

Volgende week verschijnt Batman: Arkham Knight en fans kijken al geruime tijd uit naar de speciale Batmobile Edition. Deze toffe uitvoering van de game gaat gepaard met een hele coole extra, namelijk een “Fully transformable Batmobile statue”. Slecht nieuws voor mensen die deze Batmobile Edition als pre-order hebben besteld: hij is geannuleerd!

Warner Bros. heeft een verklaring naar buiten gebracht, waarin men laat weten dat er iets flink fout is gegaan op het laatste moment:

We regret to inform you that we are not able to release the Batmobile Collector’s Edition of Batman: Arkham Knight due to unforeseen circumstances that greatly compromised the quality of this extremely limited run of product. We are deeply apologetic for this unfortunate outcome.

We will be providing everyone who purchases Batman: Arkham Knight with the New 52 skin pack, including Batman, Robin and Nightwing, free of charge.

Hoewel men het niet letterlijk zegt, valt uit de tekst wel af te leiden dat er problemen zijn met de productie van de vette Batmobile. De Limited Edition verschijnt wel gewoon en is op het beeldje van de auto na identiek aan de Batmobile Edition.

Uiteraard krijgen mensen die de Batmobile Edition besteld hebben gewoon hun geld terug. Het kan voor die fans wel extra zuur zijn als ze heel graag een speciale versie van Arkham Knight wilden hebben, want in veel landen is de Limited Edition zo goed als uitverkocht.

Batman: Arkham Knight verschijnt 23 juni voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    Brendita31NL's avatar

    Dat is balen 🙁

  2.   
    MikeGevers's avatar

    Dat is echt fucking zuur! Maar in ieder geval van tevoren aangekondigd. Ik had vorig jaar een pre-order van de special edition van Shadow of Mordor van mijn vriendin gekregen voor m’n verjaardag, en toen kreeg ze op de dag van release een mailtje dat de voorraad niet toereikend was.

  3.   
    Sa.'s avatar

    We will be providing everyone who purchases Batman: Arkham Knight with the New 52 skin pack, including Batman, Robin and Nightwing, free of charge

    Dus iedereen die de game koopt krijgt dit? Dat vind ik wel een rare compensatie voor de mensen die sowieso een editie kochten met alles erop en eraan. Aan de andere kant, het is waarschijnlijk moeilijk bij te houden wie wat waar de Batmobile edition gekocht is. Achja, als koper van de gewone editie heb ik niets te klagen.