Forest Whitaker pakt rol in Star Wars Anthology: Rogue One

Forest Whitaker is gecast in de eerste Star Wars-spin off, Rogue One. Welke rol de Oscarwinnaar zal krijgen is nog niet bekend. We kregen in ieder geval wel afgelopen weekend wat meer details over deze spin off. Zo werd er vrijgegeven dat de film een duistere toon krijgt en dat deze zal plaatsvinden tussen het derde en vierde deel in de Star Wars-reeks.

Star Wars Anthology: Rogue One zal gaan over een groep rebellen die de plannen voor de Death Star gaan proberen te stelen. De film wordt geregisseerd door Gareth Edwards, die vorig jaar nog Godzilla uitbracht. Naast Whitaker zijn ook Felicity Jones (Theory of Everything), Riz Ahmed (Nightcrawler), Diego Luna (Milk) en Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises) gecast in de film. Het is al bekend dat Jones een rebel zal spelen en ook Luna en Ahmed lijken dit te gaan doen. De rol van Mendelsohn is net als bij Whitaker nog niet bekend.

Star Wars Anthology: Rogue One zal vanaf 16 december 2016 in de bioscoop te zien zijn. Whitaker zullen we eerst nog kunnen bewonderen in het boks drama Southpaw, samen met Jake Gyllenhaal en Rachel McAdems. Deze film zal vanaf 10 september in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren