Ubisoft zegt dat Michel Ancel niet aan Beyond Good & Evil 2 werkt

In een interview met Tony Key, Senior Vice President Sales en Marketing bij Ubisoft, wordt duidelijk dat Michel Ancel momenteel niet aan Beyond Good & Evil 2 werkt. Hij vertelt dat Ancel een druk man is, maar dat hij niet die zeer gewilde game ontwikkelt, al werkt Ubisoft nog steeds met hem samen.

So he’s a busy guy right now. But no…. He’s got things going on and I can’t really comment on his bandwidth. I know he’s very busy. We still work with him on things.
Michel Ancel heeft sowieso een eigen studio, genaamd Wild Sheep Studios, opgestart die aan de titel WiLD werkt, al heeft hij dus ook nog contact met Ubisoft. Over Beyond Good & Evil 2 valt nog steeds niets te zeggen, aldus Key. Ze waarderen de hoeveelheid mensen die op deze sequel zit te wachten, maar we blijven van een koude kermis thuiskomen.
There’s just nothing to talk about right now. We don’t really have anything to say. We appreciate how much people really want it.
Wanneer denken jullie dat Beyond Good & Evil 2 een herintrede doet?

 1.   
  Hitman047's avatar

  Wanneer denken jullie dat Beyond Good & Evil 2 een herintrede doet?

  Zodra ze Ancel de rechten meegeven, Adam Boyes hem vraagt zaken te doen, en ze samen een Kickstarter aankondigen, met Sony op de achtergrond als grote investeerder en mede-ontwikkelaar?

  Als het met Shenmue kan… 😳

 2.   
  Rayman legend's avatar

  😥
  Beyond good and evil is mijn favo game ever.
  Ik zou het echt rot vinden als de sequel na al de teasers (tonen van een trailer, cliffhanger ending, tonen van artwork op een officiële Rayman Legends livestream en de HD port) toch gecanceld is.
  Ik hoop dat dit niet veel invloed gaat hebben op het voortbestaan van BGandE en Rayman, maar anders zouden ze deze franchises inderdaad maar aan Wild sheep studios verkopen (Ancel’s eigen bedrijf). 😥

 3.   
  3333/3333's avatar

  Gelukkig werken ze wel aan Assassins Creed deeltje 12, Ubisoft weet waar haar prioriteiten liggen.

 4.   
  Danielle.k's avatar

  Blijft jammer ik had graag iets gezien van Beyond Good and Evil 2 op de e3 maar helaas, nu kan men alleen maar hopen dat er iets op duikt op de GamesCon dit jaar van deze geweldige game.