Duurste editie Halo 5: Guardians gaat 250 dollar kosten

De dag na de persconferenties op de E3 staat voor de meeste bedrijven altijd in het teken van het updaten van hun website, zoals ook die van Halo 5: Guardians. Wij doen dat door jullie van bakken met nieuws te voorzien – en nog een heleboel meer toffe content uiteraard – en 343 Industries doet dat door de Limited Edition en de Limited Collectors Edition van de game beschikbaar te stellen voor pre-order. Fans zullen hiervoor echter bijzonder diep in de buidel moeten tasten, de duurste editie gaat namelijk 250 dollar kosten.

We beginnen eerst bij de Limited Edition, welke gevuld is met onder meer de Warzone REQ Bundle: 14 Premium Requisition packs, Spartan Locke’s Classified Orders, informatie over Blue Team en Fireteam Osiris, Halo: The Fall of Reach – Animated Series en een Guardian-model gemaakt door Metal Earth. Dit alles zit verpakt in een steenblok met Spartan-design en heeft een prijskaartje van honderd dollar.

Dan tot slot de Limited Collectors Edition, deze bevat uiteraard alles wat ook in de Limited Edition zit, maar daarbij krijg je ook nog eens een statue van Master Chief en Spartan Locke, die poseren als een team. Hoe groot het statue precies is weten we nog niet, maar hieronder kun je deze alvast bewonderen. Tevens is het mogelijk om het beeldje uit elkaar te schuiven waardoor het lijkt alsof Master Chief en Spartan Locke juist als vijanden tegenover elkaar staan, welke vertelt het echte verhaal?

Heb jij het ervoor over om 250 dollar neer te tellen voor een Collectors Edition als deze? Laat het ons hieronder weten.

  1.   
    gamepower's avatar

    allemaal heel mooi , maar denk dat de andere kant van mijn bed daar niet zou kunnen mee lachen als ik 250 aan een game zou uitgeven, ik neem enkel de game want ik vind 70 lappen wel genoeg 😉

  2.   
    Ralph P Scene's avatar

    OVER PRICED!

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zeker weten niet het gaat enkel om de game, die gadgets wel grappig maar je doet er niks mee.
    Je zet beet stoft tijdje later af zet weer terug, of je gooit in een doos ineens weg gegooid geld.

  4.   
    DaanDeGamer's avatar

    Als je er 2 hebt kan je beter een ps4 of xbox1 van kunnen kopen

  5.   
    SonyBoy's avatar

    “Digital game download”

    Oke, dus je betaald 250 euro, krijgt een mooi beeldje (nou ja, de personages dan. Het decor vind ik niet zo mooi eigenlijk.), krijgt ook nog een steel case, maar ze zijn te bedonderd om er daadwerkelijk een game disc in te stoppen.?

  6.   
    Bram_M99's avatar

    Is een koopje

  7.   
    FioranoJC's avatar

    SonyFan schreef, "”Digital game download”
    Oke, dus je betaald 250 euro, krijgt een mooi beeldje (nou ja, de personages dan. Het decor vind ik niet zo mooi eigenlijk.), krijgt ook nog een steel case, maar ze zijn te bedonderd om er daadwerkelijk een game disc in te stoppen.?"

    Ja eigenlijk dat, voor 150 euro. De rest krijg je al met de special edition haha. Dit is wel serieus een heel hoog bedrag.

  8.   
    Papachico's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Zeker weten niet het gaat enkel om de game, die gadgets wel grappig maar je doet er niks mee.
    Je zet beet stoft tijdje later af zet weer terug, of je gooit in een doos ineens weg gegooid geld."

    In plaats van dat jij games speelt, kan je misschien beter een cursusje Nederlands volgen..