Killing Floor 2 is voorlopig nog niet af

Je moet er wat slaap voor op offeren, maar de PC Gaming Show is zojuist van start gegaan. De persconferentie werd afgetrapt met John Gibson van Tripwire Interactive, de studio achter Killing Floor 2.

De Early Access-versie van Killing Floor 2 is inmiddels alweer even beschikbaar en Gibson vertelt dat dit een leerzame ervaring is. Met Killing Floor 2 wilde Tripwire voortbouwen op de basis van Killing Floor en dit langzaam maar zeker uitbouwen. Een belangrijke rol hierbij speelt de mogelijkheid tot user generated-content in de vorm van zelfgemaakte maps.

Daarnaast laat Tripwire weten zelf ook genoeg gratis content aan de game toe te gaan voegen. Hierin moet onder andere gedacht worden aan nieuwe maps en perks. Tot slot liet Gibson weten dat, in tegenstelling tot volgens eerdere berichtgeving, je stats in Killing Floor 2 niet gereset zullen worden als de game uit Early Access stapt.

  1.   
    GBA43's avatar

    De mannen van Tripwire hebben een prima prestatie geleverd, KF2 is zonder meer geweldig, de graphics en gameplay zijn heerlijk.
    Nu wachten op meer content, naast de custom maps is het nog wat weinig.. maar dat wisten we al i.v.m de early access.