Special Edition van Fallout 4 bevat replica van een Pip-Boy

Afgelopen nacht vond de persconferentie van Bethesda plaats en dit was voor de Amerikaanse uitgever natuurlijk het uitgelezen moment om Fallout 4 in de schijnwerpers te zetten. Bethesda heeft deze kans dan ook met beide handen aangegrepen om de hype rondom de post-apocalyptische RPG eens tot ongekende hoogten te brengen en voor alle Fallout-fans heeft het bedrijf dan ook een speciale editie onthuld.

Zoals de naam al doet vermoeden bevat de ‘Fallout 4 Pip-Boy Edition’ een heuse replica van de iconische Pip-Boy uit de Fallout-games. Je kunt deze Pip-Boy ook zelf dragen en zelfs met behulp van je telefoon gebruiken. Naast de Pip-Boy bevat deze speciale editie van Fallout 4 ook een poster, metalen case en een handleiding van de Pip-Boy. Bethesda laat weten dat de oplage van de Pip-Boy Edition zeer gelimiteerd zal zijn en dat deze versie 129,99 euro zal gaan kosten.

Fallout 4 ligt vanaf 10 november in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    Ryan2000's avatar

    Echt super vet!

  2.   
    Basman01's avatar

    Misschien dat ik deze wel ga bestellen 😀 😀 😀

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Valt nog meer, had zelf 150 tot 200 euro verwacht. 😮

  4.   
    Thijs.'s avatar

    Vind het oplichting. Je kan alleen de pipboy gebruiken als je een smarthphone heb die er dan maar in moet passen. Anders is het gewoon een prulletje plastic…

  5.   
    Sa.'s avatar

    De prijs valt mee… maar de content ook, naast de pip-boy ontvang je niet heel veel dingen. Moet wel toegeven, dat hoeft van mij ook niet, al die extra prularia tegenwoordig, gaat de pijs alleen maar van omhoog. Daar komt bij dat voor de mensen die de limited edition niet konden krijgen het alleen maar frustrerend is al die exclusieve DLC en weet ik et wat.

  6.   
    Ralph P Scene's avatar

    Mensen kopen ze op wachten tot ze allemaal uit verkocht zijn en verkopen ze voor 3 dubbele door.