Samenvatting E3 Super Smash Bros. Nintendo Direct

Het zat er al dik aan te komen, maar het lek over Super Smash Bros. blijkt gewoon te kloppen! Zo heeft Masahiro Sakurai net bevestigd dat Roy uit Fire Emblem zijn terugkeer zal maken in de nieuwste telg van de serie. Ook de aankondiging van Ryu uit Street Fighter blijkt te kloppen. Zo zal de Hadoken-meester voor het eerst ooit zijn opwachting maken in de game. Wij hebben hieronder even kort voor je samengevat wat er verteld is in deze Super Smash Bros. Nintendo Direct.

Zo zullen er onder andere nieuwe outfits verschijnen voor je Mii-personages. Verwacht outfits van karakters uit Splatoon, Mega Man en Animal Crossing. Zo kun je onder andere nu losgaan als Inkling en Isabelle in de game. Een andere nieuwe outfit zal afkomstig komen van Heihachi uit Tekken! De outfits zullen 0,79 euro per stuk kosten en zijn beschikbaar voor zowel de 3DS- als de Wii U-versie van de game.

Ook heeft Nintendo amiibo-figuren aangekondigd van de Mii-vechters, Falco, Mr. Game & Watch, R.O.B en Duck Hunt Duo. Het is bekendgemaakt dat alle karakters uit de vechtgame hun eigen amiibo zullen krijgen, ook Mewtwo en Lucas bijvoorbeeld. Gamers krijgen dus de mogelijkheid om hun vitrine flink te vullen met Nintendo-personages.

Verder zijn er een aantal nieuwe stadia aangekondigd zoals Dromenland, Kasteel Hyrule, Peach Kasteel en het Miiverse-level (die laatste zal geheel gratis zijn). Een andere nieuwe bijzondere stage is Suzaku Kasteel die speciaal gewijd is aan het nieuwe karakter Ryu.

Ten slotte krijgen Super Smash Bros.-fans een tweetal nieuwe opties in de game. Wil je namelijk je tofste battles gemakkelijk delen met de wereld? Dan kun je ze nu delen via een YouTube-optie in de game. Ook zal er een tournamentmodus zijn weg vinden naar de game. Deze nieuwe modus zal in augustus verschijnen.

Wil je weten wanneer je aan de slag kan gaan met deze nieuwe content? Nou, nu meteen! De nieuwe content is namelijk beschikbaar vanaf 17.00 uur vandaag. Wil je alles nog eens rustig terugkijken? Check hieronder dan de hele uitzending.

 1.   
  firehopper211's avatar

  SHUT UP AND TAKE MY MONEY! 😆

 2.   
  King of Heroes's avatar

  ROY’S OUR BOY!

 3.   
  WesterW's avatar

  Wauw, er is echt zo veel moeite gestopt in Ryu! Tof om te zien en ben zeker benieuwd hoe hij speelt!