Derde dag Steam Summer Sale maakt o.a. Borderlands en Counter-Strike goedkoper

De klok heeft zeven uur geslagen en dat kan dezer dagen maar één ding betekenen, een nieuwe dag van de Steam Summer Sale is aangebroken! Op dag drie van het aanbiedingenfestival zien we onder andere de Borderlands-franchise voorbijkomen, kan je Counter-Strike: Global Offensive voor 6,99 euro oppikken en kan je voor 18,75 je eigen droomstad bouwen in Cities: Skylines. De rest van de aanbiedingen zie je hieronder:

Heb je interesse in één van deze games? Dan kan je ze aanschaffen via Steam. Overweeg je een andere game met korting via Steam aan te schaffen? Dan kan je beter nog even wachten, de kans is namelijk aanwezig dat dit spel nog voorbij komt als daily deal of flash sale. Dan is het kortingspercentage groter en kan je het spel nog goedkoper in huis halen. Geduld is dus een schone zaak!

  1.   
    bramuige125's avatar

    prison architect gekocht 😀

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    bramuige schreef, "prison architect gekocht 😀 "

    Dat is inderdaad ook een hele mooie deal! Ondanks het feit dat Prison Architect nog in Early Access zit, is het echt al een hele toffe game. 🙂

  3.   
    420blazeit's avatar

    Wederom niks voor mij.

  4.   
    Bosnegert's avatar

    watch dogs gekocht, had hem al voor ps4 maar het leek me ook leuk om hem nog een keer op pc te spelen. wat is het toch een geweldig spel

  5.   
    WauWsy's avatar

    Ik heb nog niks kunnen kopen.. Veel heb ik al en die ik nog wil hebben valle de deals enorm van tegen.

  6.   
    NoFearz's avatar

    Let op, sommige games zijn niet speciaal daily ook al staan ze er tussen. Zoals CS:GO. 50% als daily, terwijl dat voor de daily ook al zo was.

    “SUMMER SALE! Offer ends 22 June” in plaats van een countdown als “DAILY DEAL! Offer ends in 45:03:04”.

  7.   
    Ralph P Scene's avatar

    Morgen prison architect kopen maar met alles er op er een aan versie.

  8.   
    DutchACfreak's avatar

    Tot nu toe 6 games gekocht, voor iets meer dan 20 euro 😆

  9.   
    fdennis's avatar

    Hopelijk word Skyrim ook nog extra afgeprijsd. Heb ineens zoveel zin in die game. Maar op dit moment is ie 40% afgeprijd en 17 euro ( legendary edition ) dus hopelijk word ie nog goedkoper.

  10.   
    RikZonderC's avatar

    RollerCoaster Tycoon 3 Platinum (met beide uitbreidingspakketten) voor €4,99 gekocht! Nostalgie…

  11.   
    PSPfreaky's avatar

    Tot nu heb ik Payday 2 (GRATIS ipv 8,99, geld gespaard met het verkopen van CS:GO spullen), Hitman Absolution: Elite Edition voor 4,99 en 5 LEGO games gekocht (2x Harry Potter, 2x Indiana Jones en 1x PotC).