GamersNET RADIO: aflevering 273 – De grote E3 voorbeschouwing


Nog heel even de gamebeurs der gamebeurzen van start! Tom en Peter doen een voorbeschouwing op de E3 en bespreken de vele aankondigingen en geruchten die er nu al zijn en bereiden zich natuurlijk voor op de reis naar Los Angeles!

Natuurlijk laten we jullie ook aan het woord en is ook Hans Otjes van de partij! En vergeet niet je vragen aan ontwikkelaars te sturen naar [email protected] of te tweeten via #GNE3! Leon en Peter zullen jullie vragen stellen in Los Angeles!


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 uur op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en dragen bij aan de show, dus laat vooral je comments achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 273 van GamersNET RADIO![/radio]

 1.   
  mattioza's avatar

  Leuk dat Gamersnet weer gaat uitpakken met de samenvattingen per persconferentie! (want de persconferenties zijn eerder aan de saaie kant en een vreselijk tijdstip voor ons)

 2.   
  Leukste's avatar

  “En eindelijk zijn we van de tiran verlost.” En als die terugkeert hangt er een portret van de meester en wordt die met open armen ontvangen… Toch? “Eindelijk kunnen we naakt rondhuppelen” Ok… Als dat de stress verminderd vind ik het prima.

  “Ruis hoort erbij, dat is vinyl.”
  Peter zijn gezichtsuitdrukking. 🙄
  Driveclub PS Plus is nu echt bijna af. Ik hoop dat het het wachten waard was.