Jon Bernthal is The Punisher in Netflix’s Daredevil

Afgelopen week gingen er geruchten dat The Punisher de Marvel Universe zou betreden. We kunnen nu officieel aankondigen dat dit gaat gebeuren in de Netflix-serie Daredevil. The Punisher zal in de serie ook door niemand anders worden gespeeld dan Jon Bernthal. Meesten zullen hem kennen van zijn rol als Shane in de eerste twee siezoenen van de The Walking Dead. Ook speelde Bernthal al meerdere rollen op het grote doek in onder andere The Wolf of Wall Street en Fury.

The Punisher of ook wel Frank Castle, doet alles iets anders dan Daredevil. The Punisher doet er alles aan om de criminelen van de straat te ruimen, maar over het algemeen op een wat bloederiger manier. Het zal zeker genieten zijn om hem samen met Daredevil in de serie te kunnen zien.

Het is mogelijk voor de Marvel TV-acteurs om ook een transitie te maken naar films. We kunnen dus niet uitsluiten dat Bernthal ook op het grote doek als The Punisher te zien zal zijn. Maar eerste zullen we hem zien in het tweede seizoen van Daredevil, dat volgend jaar op Netflix zal komen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren