Blizzard kondigt nieuwe modus Tavern Brawl aan voor Hearthstone

Twee dagen geleden verscheen er een mysterieuze teaser op het officiële Twitter-account van Hearthstone. De afbeelding in het bericht leek te duiden op de toevoeging van een nieuwe speelbare modus. Nu heeft Blizzard bekendgemaakt dat het inderdaad gaat om een nieuwe modus, genaamd ‘Tavern Brawl’.

In Tavern Brawl speel je elke week met verschillende uitdagende regels. De ene week kun je bijvoorbeeld een door Blizzard samengesteld deck krijgen om mee te spelen, terwijl je de week daarna volgens specifieke richtlijnen zelf een deck moet samenstellen. Het lijkt erop dat Blizzard met deze modus spelers uit de comfortzone wilt halen. Waarschijnlijk kunnen de ervaren spelers de afwisseling ook wel waarderen.

De eerste Tavern Brawl zal in het midden van juni verschijnen. Als je zelf Tavern Brawl wilt spelen, let dan wel op: de nieuwe modus is pas speelbaar als je een Hero hebt van level 20.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  vet! speel het spel nog best vaak en keertje wat afwisseling is ook leuk. Denk dat het vooral leuk is voor de mensen die minder goeie kaarten hebben

 2.   
  HeerBloedbad's avatar

  precies ja dit is leuk ook om alle kaarten te leren en hun effecten net als arena ook is dit lache tegen je vrienden kijk hier erg naar uit!

 3.   
  Papachico's avatar

  Had t een tijdje geleden om mn mobiel geïnstalleerd. Had t al op mn pc. Speelde t enkel voor de mount die je unlocked voor WoW. Had t al snel weer gezien. Ik ben gewoon erg slecht in dit soort spellen..

 4.   
  Leukste's avatar

  Ik vind het een leuke toevoeging. “Je hebt een hero van lvl 20 nodig.” Whoops dan ben ik al iets te lang bezig met dit spelletje. 😳