Gratis The Witcher 3 DLC bevat nieuwe quest en verse Gwent-kaarten

The Witcher 3: Wild Hunt doet heel veel goed. De role-playing game van CD Projekt RED laat spelers los in een avontuurlijke wereld, die wat vierkante kilometers betreft ongeveer letterlijk zo groot is als het staatje Liechtenstein. In die omvangrijke wereld is genoeg te doen en dat is zelfs nogal bescheiden uitgedrukt.

Er komt alleen maar meer bij op de things tot do-lijst want de ruim vier miljoen spelers van de game kunnen deze week uitzien naar de volgende gratis DLC. Deze zal de nieuwe quest Fool’s Gold brengen en introduceert tevens Ballad Heroes, een set kaarten voor het in-game kaartspel Gwent. Meer informatie over deze toevoegingen volgt nog.


Gelukkig zijn wij voorlopig dus nog lang niet klaar met de avonturen van Geralt. Zit jij nog volop in The Witcher 3?

  1.   
    Basman01's avatar

    zeker te weten dat ik nog verzonken zit in die wereld 😀

  2.   
    stan_the_manNL's avatar

    Ja zit nu ongeveer 10 uur in de game en met al deze updates is het einde nog laaang niet in zicht

  3.   
    fdennis's avatar

    Na ruim 130 uur nog steeds lekker bezig. Overigens wanneer kun je deze dlc downloaden? Want op de ps4 is ie iig nog niet beschikbaar.

  4.   
    Felis_Rufus's avatar

    fdennis schreef, "Na ruim 130 uur nog steeds lekker bezig. Overigens wanneer kun je deze dlc downloaden? Want op de ps4 is ie iig nog niet beschikbaar."

    De dag heb ik niet kunnen vinden. Het zou wel gaan om deze week. Fingers crossed!

  5.   
    GamerJaime's avatar

    Ik zit er nog helemaal in! Al heb ik de hoofdverhaallijn wel uitgespeeld, met de sidequests ben ik nog lang niet klaar.

  6.   
    mattioza's avatar

    Komt nog beetje te vroeg om de DLC echt te merken, een quest meer of minder in de fase waar ik nu zit is een klein verschil. Als je er verder inzit kijk je meer uit naar de quest, maar sowieso leuk dat ze de game blijven ondersteunen met gratis DLC.