GN Lunchtip: Breng een bezoekje aan Vice City in GTA 5


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Toffe mods voor de pc-versie van GTA 5, we kunnen er hele artikelen over vol schrijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de onderstaande modificatie? Deze mod maakt het mogelijk om de wereld uit misschien wel de beste Grand Theft Auto-game nog eens te bezoeken: Vice City! Helaas is de mod nu nog niet te downloaden, maar de onderstaande video werpt alvast een uitgebreide blik in het altijd zonnige Vice City.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat als games gewoon echt onmogelijk waren?

Eet smakelijk!

 1.   
  HWSHHZ's avatar

  Hmm graphics dus ook in Vice City style

 2.   
  Sa.'s avatar

  Omg….. Ik wil dit… Sws ga ik GTA halen als ik nieuwe PC heb. Hopelijk is GTA 6 in Vice City! 🙂

 3.   
  Talska's avatar

  Beetje saai 😳

 4.   
  Ralph P Scene's avatar

  Hopelijk speelt gta 6 in vice city af.

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Echt heel erg gaaf gedaan

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hoop dat de volgende GTA zich in Vegas af gaat spelen of dat ze weer terug gaan naar Vice City. Mis dat jaren 80 stijltje wel een beetje als ik dit zie

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Echt leuk om te zien als die er dan ook beetje leven in kan wekken, dus Beetje auto’s en mensen enzo zal gaaf zijn.

  Ik hoop echt dat nieuwe GTA zich weer in vice city style afspeelt, dit was gewoon de beste GTA zon Zee strand heerlijke setting en dan die muziek erbij geweldig