Ook LEGO ontsnapt niet aan Angry Birds

De Angry Birds zijn een fenomeen op zich. De boze vogels zijn al vele jaren erg boos op groene varkens en botvieren hun woede met een grote katapult en flink wat zelfopoffering. Het aantal Angry Birds-gerelateerde games en aanverwante producten is inmiddels niet meer bij te houden en nu is er ook nieuws over een samenwerking met een ander bekend fenomeen.

Rovio – de studio achter Angry Birds – kondigde namelijk aan dat het gaat samenwerken met LEGO. Jawel, de verslavende mobiele vogels zullen gecombineerd worden met onze jeugdliefde. Het betreft in dit geval geen game, maar Angry Birds-modellen die fans zelf kunnen bouwen op een zolderkamer of in een hobbyruimte. Pekka Rantala, de Chief Executive Officer bij Rovio, is enthousiast over de samenwerking:

The LEGO brand has an unparalleled ability to connect with people through products that spark creativity and imagination. We’re really excited to build experiences together with this amazing best-in-class partner
De Angry Birds-modellen worden uitgebracht ten tijde van The Angry Bird Movie en zullen daarom pas beschikbaar zijn in 2016. Het is dus nog even wachten tot je aan de slag kunt met de bouwstenen. Mocht je niet willen wachten, dan kom je vast een heel eind met de kratten LEGO die nu nog ergens in huis slingeren. Meer details en officieel beeldmateriaal volgen als de release nabij komt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren