The Witcher 3 patch 1.05 nu beschikbaar voor pc; patch 1.04 beschikbaar op PlayStation 4

De langverwachte patch 1.05 voor The Witcher 3: Wild Hunt is eindelijk beschikbaar voor de pc. Bovendien kunnen PlayStation 4-bezitters sinds deze avond patch 1.04 downloaden. Heb je een Xbox One onder je tv staan, dan zul je nog geduld moeten hebben tot volgende week.

CD Projekt maakte dit nieuws bekend via Twitch. De updates maken onder andere de letters in The Witcher 3 groter, waardoor je niet langer met je neus op je beeldscherm hoeft te zitten om de tekst te kunnen lezen. Een volledig overzicht van de verbeteringen vind je op het CD Projekt RED-forum.

  1.   
    jeroenvz's avatar

    De grotere letters zijn wel welkom 😛

    Ik speel het op een redelijk kleine tv, sommige teksten zijn dan echt moeilijk leesbaar.

  2.   
    Danielle.k's avatar

    Ik speel het sinds kort op de nieuwe SAMSUNG UE55JU7500 en kan letterlijk en figuurlijk de lettertjes niet lezen dus de grotere letters zijn zeer zeer maar dan ook zeer welkom.

    Moet alleen nog langer wachten gezien ik het op de Xone speel.

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Wel te merken dat The Witcher goed word onderhouden, tof

  4.   
    Beukaapje's avatar

    Heb al ruim 60 uur in de pc versie zitten, maar nog nooit het idee gehad “goh de letters zijn te klein”. Maar goed, heeft wellicht ook te maken met de afstond tot mij 27″scherm in tegenstelling tot console gamers welke vaak een meter of 2-3 er vanaf zitten.

  5.   
    tijn80's avatar

    Danielle.k schreef, "Ik speel het sinds kort op de nieuwe SAMSUNG UE55JU7500 en kan letterlijk en figuurlijk de lettertjes niet lezen dus de grotere letters zijn zeer zeer maar dan ook zeer welkom.
    Moet alleen nog langer wachten gezien ik het op de Xone speel."

    Inderdaad. De game is waarschijnlijk initieel voor PC gamers, die een stuk dichter op hun scherm zitten. Grotere letters zijn dan ook zeer welkom 🙂