Releasedatum Fallout 4 ligt mogelijk nog in 2015

Gisteren werd middels een sfeervolle trailer het langverwachte Fallout 4 eindelijk aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Misschien wel de meest prangende vraag over deze post-apocalyptische RPG wist uitgever Bethesda echter nog niet te beantwoorden. Want vanaf wanneer ligt Fallout 4 nu eigenlijk in de winkel?

Vermoedelijk krijgen we over een exacte releasedatum meer te horen bij Bethesda’s persconferentie tijdens de E3, die op 15 juni plaatsvindt, maar mogelijk ligt de game eerder in de schappen dan je verwacht. Verschillende webshops, zoals Amazon, GreenManGaming en GameStop, vermelden namelijk allen dat Fallout 4 nog in 2015 zal verschijnen. Mogelijk kan je dus nog dit najaar tientallen uren stoppen in Fallout 4!

 1.   
  NoFearz's avatar

  Dat zijn natuurlijk placeholders. Er is wel een kans aanwezig dat het spel rond oktober/november in de schappen ligt. Of dit realiseerbaar is zien we waarschijnlijk tijdens de E3.

 2.   
  swklijn1's avatar

  The Witcher 3: Wild Hunt is beter 😳

 3.   
  Hitman047's avatar

  NoFearz schreef, "Dat zijn natuurlijk placeholders. Er is wel een kans aanwezig dat het spel rond oktober/november in de schappen ligt. Of dit realiseerbaar is zien we waarschijnlijk tijdens de E3."

  De Bethesda Store had hem gisteren ook op ‘TBA 2015’ staan (is inmiddels aangepast).

  Ik neem aan dat die er meer van weten.

 4.   
  gatemaster64's avatar

  zal natuurlijk geweldig zijn en het zag er allemaal al heel goed uit, maar gok met dit soort grote games echt wel op een wat langere wachttijd.

 5.   
  Sa.'s avatar

  Ben ontzettend benieuwd! Ik denk wel dat we hem binnekort gaan zien, begin 2016 zou ik zeggen. Maar aan de andere kant is het niet echt nodig voor deze game om de najaarse drukte te ontwijken. Ik denk dat we em uiterlijk eind 2016 gaan zien.

 6.   
  Neolite's avatar

  Kans is aanwezig, of het verstandig is om een dusdanig korte aanloop te nemen naar de game toe is te bezien.

 7.   
  DeAdSeYe's avatar

  ”swklijn1″ schreef, "The Witcher 3: Wild Hunt is beter 😳 "

  Zozo, we hebben een toekomstvoorspeller onder ons. Ik heb de kracht niet om een spel te beoordelen waar nog helemaal geen informatie is over gegeven… 😕

 8.   
  Danielle.k's avatar

  ”swklijn1″ schreef, "The Witcher 3: Wild Hunt is beter 😳 "

  Zou zeggen speel eens Fallout 3 of NV, dan merk je 2 totaal verschillende game en beide enorm goede games.