Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gn video: GamersNET Gear Sony Smartwatch 3

Een nieuwe week, een nieuwe gadget. Deze week hebben we de Sony Smartwatch 3! En aangezien elk tech-bedrijf inmiddels een smartwatch heeft, vragen wij ons af of Sony weerstand gaat bieden aan de Apple Watch.

 1.   
  UncreatedKoen's avatar

  Geweldig einde jongens!

  maar even op het horloge. Ik zie er de potentie eerlijk gezegd “nog” niet van in. Ik bedoel leuk al die features maar zoals Peter zegt. Daar heb je een telefoon voor. Die kan dat ook allemaal. Wil ik alles 2x lezen (soms verliest dat ding vast verbinding) en dan heb je de notificaties en op je mobiel, en op je horloge, en als je het op je telefoon niet aan klikt ook nog op je laptop… ik zie het nog niet zitten maar komt misschien nog.

 2.   
  VkraM16's avatar

  Een smartwatch lijkt mij leuk om te hebben, maar niet meer dan dat. Daar biedt het te weinig meerwaarde voor van een smartphone.

 3.   
  bjorntukkertje's avatar

  dat einde LMAO, maar zo waar hahha

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Ik ben op dit moment aan kijken voor een nieuw horloge en zit te twijfelen of wel smartwatch moet nemen het heeft nog steeds niet de echte functie waar voor je hem wilt hebben.
  En blijf een mooi ouderwets horloge toch wel echt mooi vinden.
  Al is deze smartwatch wel mooi vormgegeven met de metalen band.

 5.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  zodra de smartwatch 3 wat goedkoper word, haal ik er wel 1tje 😀

 6.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Dat einde xD maar ik denk dat dat ding het gaat maken, het zit allemaal in de telefoons, er zijn genoeg apps die je eigen smartwatch samen kan stellen op je eigen telefoon.

 7.   
  Sa.'s avatar

  That ending though! Maar ben het wel met Peter eens, er gaan niet heel veel nieuwe features komen voor de Smartwatches. Ze worden misschien wel sneller, dunner, mooier, goedkoper, maar er komen niet heel veel nieuwe mogelijkheden bij. Het gaat bij een smartwatch meer om het idee dat je nu naast je Laptop, Tablet, Smartphone, ook een horloge hebt wat ‘smart’ is. Tis gewoon een nieuwe stap richting mobile computing. 😉