Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tom Clancy’s EndWar Online SITREP #19: Infantry 101

Bovenstaande video gaat dieper in op de Infantry in Tom Clancy’s EndWar Online. Zo wordt duidelijk wat er zo bijzonder is aan deze troepen. Heb jij de browsergame al geprobeerd? Laat het ons hieronder weten.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Dit spel had geen Tom Clancy of Endwar mogen heten, het is misbruik maken van de naam. Dit spel is niks anders als zo’n vage mobiele game waarbij je telkens minuten of uren (afhankelijk van het level) moet wachten voordat het is voltooid.

    Het enige wat nieuw is aan dit spel, je hebt 3 lanes waar je units kunt plaatsen die automatisch naar je tegenpartij lopen. Aan de andere kant stuurt de vijand weer units naar jou. Wie als eerste de HQ vernietigd van de tegenpartij, wint de match.

    Elke unit heeft voor en nadelen, tank is bijv. goed tegen AA terwijl AA weer goed is tegen Air units terwijl air units weer goed zijn tegen tanks. Infantry heeft als voordeel dat ze punten kunnen overnemen die voor een kleine bonus zorgen in die lane.

    Het is niks anders als een “dure” mobiele game waarbij je geld moet uitgeven om wat fatsoenlijks te kunnen. Betaal zoveel euro en je kunt voor een aantal dagen 2 gebouwen tegelijk bouwen! 😕

    Ik heb al ongeveer een jaar toegang tot dit spel, heb het ongeveer een half uurtje gespeeld en daarna nooit meer opgestart. Het heeft verder ook niks met de oude gameplay van Endwar te maken, bijv. units aansturen met je stem of realtime strategie. Het is een soort van mobiele game met een soort van tower defence gameplay.

  2.   
    Nibor134's avatar

    Ben ik de enige die zich ergert aan de geografie van deze kaart op 5:38?