Remake Halo 3: ODST nu beschikbaar; gebruikers ondervinden problemen

De remake van Halo 3: ODST had oorspronkelijk afgelopen vrijdag moeten verschijnen, maar begin deze week maakte Microsoft bekend dat deze releasedatum niet gehaald zou worden. Gelukkig blijkt nu dat het uitstel van korte duur is, want Microsoft is gisteren begonnen met het versturen van codes voor de game.

Echter, verschillende gamers laten weten problemen te ondervinden bij het downloaden van Halo 3: ODST. De download zou blijven hangen op 99 procent, waarna je genoodzaakt bent de laatste grote patch compleet opnieuw te downloaden en installeren. Wanneer je je bedenkt dat Halo 3: ODST gratis wordt weggegeven om te compenseren voor de problemen die gebruikers ondervonden bij de launch van de Master Chief Collection, zal de ironie je hier niet ontgaan.

Gelukkig zijn meerdere mensen inmiddels al druk met de Halo 3: ODST-remake aan de slag. Zij ontdekten dat de Destiny easter egg helaas verwijderd is uit de game, zoals je kunt zien op onderstaande screenshots. Gelukkig krijgen we daar wel mooiere graphics en een vloeiendere spelervaring voor terug.

 1.   
  Daan's avatar

  Tof dat die gratis is! Binnenkort ook maar even binnenhalen. Wel jammer van de problemen, zeker omdat ’t een goedmakertje is in verband met de vele voorafgaande problemen.

  Overigens maar vijf euro voor mensen die te laat het spel hebben gehaald.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Soms zit ik nog wel eens te denken om een xbox one te halen, dit blijft toch wel een vet spel.
  Alleen als ik hem dan alleen voor Halo haal, verder is er volgens mij voor mij niet veel spannends op de Xbox one.

 3.   
  FioranoJC's avatar

  Hun ook al bezig met slechte releases.. Wat is er toch aan de hand joh?! De 1 na de andere ontwikkelaar verprutst het.

 4.   
  mrb80's avatar

  Geen problemen gehad met downloaden.

 5.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Speel de originele halo3 nog best vaak met een groepje vrienden… Heerlijk!

 6.   
  I Juggy I's avatar

  geen problemen gehad hier