Steam Summer Sale start mogelijk op 11 juni

Talloze pc-games kijken er alweer naar uit: de Steam Summer Sale. Tijdens dit jaarlijkse evenement zijn er bijna twee weken lang vele games voor weinig geld aan te schaffen op Valve’s digitale distributieplatform. Wanneer dit aanbiedingenfestival precies start, probeert Valve altijd geheim te houden maar dat lukt lang niet altijd.

Nu lijkt het erop dat de Steam Summer Sale van 2015 op 11 juni start en zal duren tot en met 22 juni. Dit blijkt uit berichtgeving van het Russische IGN, dat deze informatie baseert op de kennis van een Russische vertaler van het hulpprogramma ‘Enhanced Steam’. Deze datum lijkt nog eens bevestigd te worden doordat de aanbiedingen van sommige games tot 11 juni duren, een bekende maatstaf voor de start van een dergelijke sale.

Vorig jaar startte de Steam Summer Sale op 19 juni, dus hoewel Valve er dit jaar iets vroeger bij zou zijn, scheelt het niet zo gek veel. Markeer 11 juni dus maar vast voorzichtig in je agenda en ons advies is om je koopwoede voorlopig even te beheersen, tijdens de Steam Summer Sale kan je al die games immers voor heel wat minder geld in huis halen!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Ooh god, daar gaat me geld

 2.   
  Nitrix31's avatar

  Zitten vast weer mooie deals bij.

 3.   
  nielsiebro's avatar

  mijn portomonnee gaat het moeilijk krijgen

 4.   
  RikZonderC's avatar

  Mijn arme portemonnee. E ook nog eens in mijn toetsweek :'(

 5.   
  swklijn1's avatar

  SHUT UP AND TAKE MY MONEYZZZ

 6.   
  Moon-Hero's avatar

  🙁

 7.   
  steffeng300's avatar

  mijn rekening word 0€

 8.   
  NLD_Fimme's avatar

  RIP Bankrekening

 9.   
  Hillianii's avatar

  Oh nee hé… 🙄

 10.   
  WauWsy's avatar

  Ben benieuwd naar de aanbiedingen. Wel enorm jammer dat je in de eerste jaren ook leuke events erbij had.. Wat Gratis DLC’s ofzo. Maar helaas doen ze dat de laatste jaren al niet meer.

 11.   
  Iceviper_9's avatar

  jajaa daar gaat weer beel gled naartoe