Gratis PlayStation Plus-games van juni 2015 zijn o.a. MGS: Ground Zeroes en Call of Juarez

De maand mei is alweer bijna voorbij en dat betekent dat het hoog tijd is voor de aankondiging van de PlayStation Plus-games van de volgende maand! Eerder vandaag spraken wij al het vermoeden uit dat Metal Gear Solid: Ground Zeroes wel eens tot de PlayStation Plus-line-up zou kunnen behoren en nu blijkt dat ook daadwerkelijk te kloppen. De andere PlayStation 4-game waarmee Plus-abonnees gratis aan de slag kunnen is Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition.

Niet alleen voor de PlayStation 4 zit er met MGS: Ground Zeroes deze maand een goede titel tussen, ook PlayStation 3-gamers hebben een vermakelijke shooter in het vooruitzicht. PlayStation 3-gamers kunnen deze maand namelijk Call of Juarez: Gunslinger aan hun catalogus toevoegen. Daarnaast is ook de platformer Cloudberry Kingdom gratis te downloaden voor PlayStation 3-bezitters.

Voor de PlayStation Vita staan er ditmaal twee Cross-Buy-games op het programma, wat betekent dat niet alleen Vita-gamers maar ook PlayStation 4-bezitters van deze titels kunnen genieten. Het gaat hier om de shoot ‘em up Futuridium EP Deluxe en het puzzelspel Super Exploding Zoo.

De nieuwe PlayStation Plus-games zullen vanaf woensdag 3 juni te downloaden zijn. Tot die tijd kunnen PlayStation Plus-abonnees Ether One, Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, The Unfinished Swan, Race the Sun, Hohokum en Murasaki Baby gratis aan hun catalogus toevoegen.

PlayStation 4
Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition
Super Exploding Zoo
Futuridium EP Deluxe

PlayStation 3
Call of Juarez: Gunslinger
Cloudberry Kingdom

PlayStation Vita
Super Exploding Zoo
Futuridium EP Deluxe

 1.   
  Moodey's avatar

  Nice, een chille ps4 game

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Erg blij me MGS!

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Metal Gear Solid: Ground Zeroes is genoeg om van deze maand een goede te maken! Wellicht dat ik die Vita-games ook nog wel eens check, al ligt m’n Vita al geruime tijd te verstoffen.

 4.   
  Sa.'s avatar

  Nice! Kom op Microsoft, dit kunnen we overtreffen!

 5.   
  fdennis's avatar

  Sony weer lekker aan het trollen hoor. Heb ik eindelijk geen behoefte aan een gratis triple a game. Dankzij Witcher 3. Komt Sony nu eindelijk met een triple a game. Nja misschien even een paar uurtjes vrij maken voor Ground Zeroes.

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  fdennis schreef, "Sony weer lekker aan het trollen hoor. Heb ik eindelijk geen behoefte aan een gratis triple a game. Dankzij Witcher 3. Komt Sony nu eindelijk met een triple a game. Nja misschien even een paar uurtjes vrij maken voor Ground Zeroes."

  Je kan hem ook gewoon downloaden en later spelen 🙂