DarkSiders 2: Deathinitive Edition voor PlayStation 4 verschijnt op Amazon

Nadat THQ in 2013 failliet ging, kwamen de diverse studio’s en rechten op games van de uitgever onder de hamer. Hierbij kocht Nordic Games de rechten voor de Darksiders-, Red Faction- en MX vs. ATV-franchises op. Nordic Games lijkt deze rechten vooral te gebruiken om eerder verschenen games uit deze franchises opnieuw uit te geven en zo bleek in februari dat ook DarkSiders 2 een heruitgave zou krijgen.

Hoewel Nordic Games opvallend stil blijft rondom deze rerelease, toont de DarkSiders 2: Definitive Edition nu via Amazon weer een teken van leven. De Amerikaanse webgigant toont namelijk een nieuwe boxart van de ‘Deathinitive Edition’, die momenteel enkel voor de PlayStation 4 lijkt te verschijnen. Momenteel heeft de heruitgave van DarkSiders 2 een prijskaartje van 39,99 dollar en staat de releasedatum op 31 december 2015. Van deze verschijningsdatum, en mogelijk ook de prijs, kan echter aangenomen worden dat het om een ‘placeholder’ gaat.

  1.   
    Jerry97's avatar

    Cool!! Ik heb hem gespeeld op de ps3 maar nooit uitgespeeld. Het was echt een leuk spel, dus ga hem zeker kopen ALS hij uitkomt.

  2.   
    Thijs.'s avatar

    had liever een bundel gezien van deel 1 en 2

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Heb deel 1 gespeeld maar deel 2 nooit dus die is zeer welkom, wel had ik liever deel 1 en 2 samen gezien maar wie weet gebeurt dat nog.

  4.   
    EpicSoftworks's avatar

    Zoals iedereen al aangeeft hier was het idd logischer om een bundel te hebben gezien van deel 1 en 2. Nordic Games heeft de rechten overgekocht en konden dit dus wel doen. Deel 1 was echt heel vermakelijk en heb ik makkelijker kunnen uitspelen dan 2.

    Toch mooi dat er een PS4 versie van is, maar als kale rerelease zit er weinig replay value voor mij bij. Als deel 1 erbij zat was het een ander verhaal. Too soon…

  5.   
    Papachico's avatar

    Geef liever deeltje 3. Deel 1 van meh. Deel 2 was echt zoveel beter.