Halo 3: ODST vanaf vrijdag beschikbaar voor Master Chief Collection

Ontwikkelaar 343 Industries heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer de remake van Halo 3: ODST wordt toegevoegd aan Halo: The Master Chief Collection. Lang hoeven we niet meer te wachten, want Halo 3: ODST wordt komende vrijdag toegevoegd aan de collectie.

Spelers die de Master Chief Collection vorig jaar al voor 19 december hebben gespeeld, kunnen Halo 3: ODST geheel gratis downloaden. Dit als goedmaker voor de beroerde lancering van de Master Chief Collection. De game draait in 1080p en met 60 frames per seconde. De download zelf zal 8,1GB zwaar zijn.

Het is nog onduidelijk hoeveel deze toevoeging gaat kosten voor spelers die pas later met de Master Chief Collection in aanraking zijn gekomen.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Want na 19 December was het opgelost? Alsjeblieft zeg, wat een onzin. De game draait nog steeds k*t! 343 heeft de MP van Halo 5 ook al verneukt zag ik in de beta, hopelijk heeft die een rete goeie campaign.

 2.   
  UncreatedKoen's avatar

  sdfl schreef, "Want na 19 December was het opgelost? Alsjeblieft zeg, wat een onzin. De game draait nog steeds k*t! 343 heeft de MP van Halo 5 ook al verneukt zag ik in de beta, hopelijk heeft die een rete goeie campaign. "

  Ik geef sdfl hier helemaal gelijk in. Behalve de beta die liep wel goed bij mij maar de multiplayer kampt nog met problemen. Ze moeten het gewoon aan iedereen geven vindt ik.. stelletje nakkers zijn het..

 3.   
  Neolite's avatar

  De ergste problemen waren omstreeks 19 december opgelost. Veel problemen die mensen nu nog hebben zijn niet zomaar op te lossen. Dit heeft deels te maken met het feit dat het meerdere games zijn. ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Sa.'s avatar

  Neolite schreef, "De ergste problemen waren omstreeks 19 december opgelost. Veel problemen die mensen nu nog hebben zijn niet zomaar op te lossen. Dit heeft deels te maken met het feit dat het meerdere games zijn. ๐Ÿ˜‰ "

  Klopt wat je zegt, maar het is zeker niet gewoon dat er nog problemen in zitten. Wat je nu zegt is eigenlijk hetzelfde als een biefstuk met stront erop serveren en dat de ober de stukjes mais uit de poep haalt en zegt dat het probleem is opgelost en dat je niet moet zeuren. Het is in beide gevallen niet zomaar op te lossen, maar het had er in de eerste plaats niet op/in moeten zitten, en iedereen moet een excuus ontvangen, want met of zonder mais, het blijft niet te vreten voor wie dan ook. ๐Ÿ˜‰ (Ik zocht ff een extreem goor voorbeeld om m’n ergernis te laten blijken)

 5.   
  UncreatedKoen's avatar

  UPDATE TIME!!

  Microsoft heeft hem weer uit de Xbox Store verwijderd dus het is niet zeker of die nou vrijdag daadwerkelijk uitkomt…