Sony prikt releasedatum van Until Dawn in augustus

Hoewel we al even wisten dat Until Dawn in de zomer van dit jaar zou gaan verschijnen, was de exacte releasedatum van deze spannende game nog altijd een groot vraagteken. Daar is nu verandering in gekomen, want Sony heeft zojuist de releasedatum van de PlayStation 4-exclusive onthuld. De Japanse consolefabrikant laat weten dat Until Dawn vanaf 26 augustus in de winkels zal liggen.

In Until Dawn beleef je het avontuur van acht vrienden die tijdens hun vakantie in de bergen te maken krijgen met een gruwelijke psychopaat, die je middels lugubere spelletjes en achtervolgingen de stuipen op het lijf zal jagen. Afhankelijk van de keuzes die je maakt in het spel, kunnen alle acht karakters het loodje leggen. Meer over deze horrorgame lees je in onze preview!

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Goed nieuws! Heb wel zin in deze game. Hoewel enge games niet echt mijn ding zijn, wist Until Dawn mij vorig jaar op Gamescom positief te verrassen. Al jaagt de game mij de stuipen op het lijf, het verhaal is (in potentie) erg interessant met dank aan de keuzes ed!

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Eindelijk! Keek als sinds de aankondiging op Gamescom 2012 uit naar deze game om hem destijds op de PS3 te spelen, maar een PS4-exclusive is ook prima. Na vorig jaar de game te hebben gespeeld, vond ik wel dat de game flink verbeterd is dan jaren geleden.

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Leuk om te zien, ben heel erg benieuwd naar deze game!