Gamersnet.nl

GN Poll: Hoeveel films kijk jij per jaar?

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiƫren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

Langzaam maar zeker komt de E3 van 2015 steeds dichterbij. Voor het eerst in de historie van dit game-evenement zal ook Bethesda een persconferentie houden, maar wat zie jij nu eigenlijk het liefste tijdens deze presentatie? Uit de poll blijkt dat Doom de publieksfavoriet is, al kunnen de andere games ook rekenen op veel stemmen. Ook Een greep uit jullie reacties:

Thijs:

Hopelijk een nieuwe Elder Scrolls game. Heb Skyrim niet extreem veel gespeeld maar wel genoeg om te weten dat ik het leuk vind. Misschien met een goeie co-op fucking ( gewoon de zelfde story mode alleen dan samen ) met goeie drop-in en drop-out. Allemaal on the fly. Zou het prachtig vinden.
dmb97:
Fallout 4 Elder scrolls 6 Prey 2 Dishonored 2 al zal prey 2 er voor 99% niet zijn ben de laatse 2 weken toevallig skyrim en fallout new vegas opniew aan het spelen wat zou het gaaf zijn als ze zouden zeggen fallout 4 komt in september.
Corneliuscan:
Iedereen zit natuurlijk te wachten op een nieuwe fallout. (wat ik ook wel zie gebeuren) . En het gegeven feit dat elder scrolls online nog redelijk vers is denk ik niet dat we daar iets nieuws van gaan zien. Persoonlijk hoop ik op een nieuwe Dishonored. Geruchten gaan rond over een hd remake voor de current gen. Maar een nieuw deel zou echt top zijn.

Nieuwe stelling
Die grote tv in je kamer is natuurlijk perfect geschikt om op te gamen, maar dat gekke schermpje heeft ook nog een andere hele mooie functie: het vertonen van films! Veel mensen vinden het heerlijk om af en toe een filmpje te kijken, maar blijft het daarbij voor jou, of ben je een fanatiek filmfanaat? Laat het ons weten door te stemmen op de poll van deze maand:

Hoeveel films kijk jij per jaar?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.