Open beta van Heroes of the Storm vanaf vandaag beschikbaar

De meeste geïnteresseerden in Heroes of the Storm zullen inmiddels wel een beta-key bemachtigd hebben, maar vanaf vandaag is zo’n code niet langer vereist om met de ‘hero brawler’ aan de slag te gaan. Sinds vandaag is de MOBA uit de stal van Blizzard namelijk voor iedereen vrij beschikbaar.

Heroes of the Storm zit momenteel nog wel in de beta-fase. Hier komt binnenkort echter een einde aan, want op 2 juni wordt de game officieel gelanceerd. Wil je Heroes of the Storm wel eens uitproberen? Dan kan je de game via Battle.net downloaden!

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Kom allemaal spelen, ik speel al een paar maanden nu. Zeer aan te raden 🙂

  2.   
    WesterW's avatar

    Toffe game, hoop op een lading leuke nieuwelingen. De player base is op het moment niet toxic, dus hoop dat dat zo blijft 🙂

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik speel dit spel sinds februari en ik moet zeggen dat ik het nog altijd met plezier speel. Naar mijn mening bevat het spel wat te weinig content, maar geduld is een schonenzaak. Uiteindelijk zal Blizzard meer levels toevoegen!

    De community is ook erg vriendelijk en ben nooit echt een persoon tegen gekomen die erg zeikt of vervelend doet. Natuurlijk kan er ooit een irritatie ontstaan tussen spelers, maar uiteindelijk is alles weer goed ongeacht of je wint of verliest.

    In al die weken ben ik ook maar 1x een AFK tegengekomen, verder nog nooit een quitter. Hopelijk blijft het ook, maar ik vrees ervoor!