NVIDIA geeft een driver voor The Witcher 3: Wild Hunt vrij

Vandaag is natuurlijk de dag dat The Witcher 3: Wild Hunt eindelijk het licht ziet. Toch doe je er als NVIDIA-gebruiker goed aan om tijdens de installatie van het spel nog even de nieuwe driver voor je grafische kaart te downloaden.

Zoals vaak het geval is is er namelijk een driver uitgegeven die alles beter optimaliseerd. Dit is nodig, want vele van NVIDIAs ‘GameWorks’ mogelijkheden, hoewel indrukwekkend, zijn zwaar om soepeltjes te draaien. Vooral HairWorks is een optie die in The Witcher 3 goed uit de verf lijkt te komen: de vele beren, wolven en andere beesten die je tegenkomt maken hiervan namelijk gebruik om er realistischer uit te zien. Voorbeelden zijn te zien in het filmpje dat NVIDIA op zijn GeForce-website heeft gezet.


CD Projekt Red heeft de vraag of AMD-kaarten de functies ook zullen ondersteunen vaak genoeg gekregen om deze te beantwoorden en het antwoord is ja, maar het zal niet soepeltjes werken.
Many of you have asked us if AMD Radeon GPUs would be able to run NVIDIA’s HairWorks technology, the answer is yes! However, unsatisfactory performance may be experienced as the code of this feature cannot be optimized for AMD products. Radeon users are encouraged to disable NVIDIA HairWorks if the performance is below expectations.
Zijn jullie al bezig met The Witcher 3? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Musicman88's avatar

    Ik ga er vanavond aan beginnen, vannacht even geprobeerd of de game het deed, day one patch downloaden enzo, dus hij is startklaar voor vanavond! 😀