Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Witcher 3: Wild Hunt PC vs. PS4 Graphics Comparison

Weten hoe The Witcher III: Wild Hunt er op de PlayStation 4 en pc uitziet? Hier de uitgebreide vergelijking in de video.

 1.   
  D_Dog's avatar

  Mwah valt nog mee eigenlijk. De Xbox One is min of meer gelijk aan PS4 lijkt me dus ik heb zin in morgen. 8)

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Deze vid is bulllshit, er is een video online van iemand die het spel ultra draait en dat ziet veel beter uit dan deze “pc” versie.

 3.   
  Corneliuscan's avatar

  Vind de console versie er prima uit zien. Pc blijft natuurlijk altijd iets beter qua graphics. Maar als xbox boy zal ik nog steeds m’n ogen uitkijken bij deze game. Kan niet wachten.

 4.   
  Bosnegert's avatar

  de pc is helemaal niet zo mooi vergeleken met de ps4, al helemaal niet qua prijs/kwaliteit verhouding. hoe zo pc masterrace, ps4 all the way!

 5.   
  Vinstaro's avatar

  Als dit de daadwerkelijke gameplay voor ps4 is moet ik zeggen dat de texturen en contrast er zeer goed uitzien, zelfs op mijn computerscherm. Wat de kleinschalige geruchten dat de graphics vergelijkbaar waren met de console versies van Skyrim teniet doen.
  Ik ben zeer onder de indruk van dit spel en als het zo’n groot gebied is als ze beweren en word geweven met de geringe laadschermen word dit voor mij 1 van de eerste waardige ‘huidige generatie’ titel zowel grafisch als in presteren, maar dat ga ik aanstaande Dinsdag zelf aanschouwen.

 6.   
  Musicman88's avatar

  Die pc settings staan dus op medium. Als je dit op ultra te zien krijgt dan gaat het morgen echt een afknapper worden, maar daar ben ik niet bang voor. Dan gaat MSI ook deze game niet gratis bij de nieuwste videokaarten erbij doen, dat doe je met een game die de volle kracht uit zo’n kaart haalt, om juist te laten zien wat hij kan. Deze comparison is dus bullshit. Tijd voor one.de om een nieuwe pc aan te schaffen 😛

 7.   
  420blazeit's avatar

  Wanneer stapt GN over op 1080p video’s? 🙂 Verschil is moeilijk te zien nu.

 8.   
  Dark_Phoenix's avatar

  ”Musicman88″ schreef, "Die pc settings staan dus op medium. Als je dit op ultra te zien krijgt dan gaat het morgen echt een afknapper worden, maar daar ben ik niet bang voor. Dan gaat MSI ook deze game niet gratis bij de nieuwste videokaarten erbij doen, dat doe je met een game die de volle kracht uit zo’n kaart haalt, om juist te laten zien wat hij kan. Deze comparison is dus bullshit. Tijd voor one.de om een nieuwe pc aan te schaffen 😛 "

  We moeten wel allemaal rekening houden dat er een downgrade was van deze game. Zelfs twee keer. Maar de game ziet er nog steeds super mooi uit vooral op 1440p wie dat kan draaien.

 9.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  De video zelf is geen 1080p dus het verschil is moeilijk te zien. Er wordt ook niks gezegd over de framerate (tenzij ik zelf iets gemist heb) wat een heel groot verschil gaat maken als je het zelf speelt

 10.   
  Tom's avatar

  De video is inmiddels wel in 1080p te zien, maar door compressie is het toch lastig zien. Bovendien ondersteunt onze mediaplayer (volgens mij) geen 60 frames per seconden. Dat Full HD hebben we inmiddels wel, maar met 30FPS max is het echte verschil toch moeilijk te zien.

 11.   
  stinkiwinkie's avatar

  Why buying consoles? => It’s a waste of money.

 12.   
  EpicSoftworks's avatar

  Het is mooi om te zien dat sommige developers net zoveel passie steken in het maken van de console/pc versie als het maken van de game zelf. Als ik deze trailer moet geloven zal het spel lekker gaan spelen en zal de ervaring dicht tegen elkaar aan liggen. Hiermee vervagen de ‘groepjes’ een beetje.

  Dit is de eerste trailer (van de trend comparision trailers; zie GTA als voorbeeld) die ik zie waarbij de verschillen ‘verwaarloosbaar’ zijn. Ik persoonlijk hoop ook meer van dit soort dingen te zien, we zullen zien wanneer we de game in handen hebben, maar goede hoop heb ik zeker!

  😉