Dual Play-gevechten in Batman: Arkham Knight getoond in video

De laatste Batman: Arkham Knight-trailer onthulde Dual Play, een gloednieuwe feature die je toestaat om in het heetst van de strijd de hulp van Batmans kompanen in te roepen. In een nieuwe video van “Batman: Arkham Insider” laten de makers ons uitgebreider kennismaken met deze toffe feature.

In de video zien we hoe de Dark Knight door het glazen dak van een wapenmagazijn springt en vervolgens op de vuist gaat met enkele handlangers van de Penguin. Al snel sluit Nightwing zich ook aan bij het gevecht en dan zien we goed hoe de Dual Play-functie in de praktijk werkt. Het mooie is dat je een combo kunt beginnen met Batman, om deze vervolgens met Nightwing verder op te bouwen. Zo kun je blijven wisselen tussen beide personages en wanneer je ze bovendien goed verspreidt, heb je nooit het probleem dat er geen vijand in de buurt is.

Omdat je nu met z’n tweeën tegelijkertijd knokt, kun je jouw vijanden sneller verslaan. Daarom heeft Rocksteady de gevechten grootschaliger opgezet en nemen er meer vijanden aan deel. De game blijft op die manier uitdagend, zoals we van de Arkham-franchise gewend zijn. Check onderstaande video om het Dual Play-spektakel in actie te zien.

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Ik wil de game niet afkraken, maar als der hoeveel man staat, staan ze gewoon op elkaar te wachten, ze rennen niet met ze alle naar Batman toe, beetje jammer 😉

  2.   
    Sa.'s avatar

    @swklijn1 @sebastiaanwwe in Batman zijn er dubbel en zelfs triple counter attacks, je ziet ze toevallig in deze video niet veel, maar het is er dus wel. Voor swklijn1, heb je AC Unity gespeeld? In die game is et heel lastig om defensive te spelen tegen meer dan 3 man tegelijk, ze vallen dan zeker met z’n alle aan. Jij spreekt mee over de oude AC games denk ik.

  3.   
    OnOwned's avatar

    Bij Arkham origins werd je al door meerdere tegelijk aangevallen. en ter verdediging voor Arkham Knight, dit vecht systeem gaat natuurlijk niet werken als er acht tegelijk gaan aanvallen. dan kan je blocken vergeten en zit je te dodgen tot je een ons weegt. Het moet wel te doen zijn

  4.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Wat Onowned zei. Als je steeds maar word aangevallen is er ook weinig aan. Je moet ook zelf de tijd hebben om aan te vallen en je combo’s te doen. Vind dat ze dit altijd heel goed hebben gedaan in de Arkham serie

  5.   
    Noice!'s avatar

    Het idee is leuk, maar het gaat ten koste van het overzicht omdat de camera alle kanten heen zwiept. Als beide helden wat dichter bij elkaar staan is het vet, maar zoals je in het filmpje ziet wordt het vervelend op het moment dat ze verder van elkaar zijn verwijderd. Dit is zo’n game waar ik echt naar uit keek, maar waarvan de hype helemaal is gaan liggen bij me, zeker na het aankondigen van die Season pass. Dit wordt een game of the year editie voor me!

  6.   
    toqeer's avatar

    Vechten ziet er echt supervet uit en het is veel sneller de combat