Release van de Week: Mad Max: Fury Road


Een nieuwe filmweek staat altijd garant voor nieuwe films in de bioscoop. Wekelijks verkiezen we één film tot Release van de Week en vertellen we je meer over deze film in een speciale Release van de Week Trailer. Deze week is de Release van de Week: Mad Max: Fury Road, maar eerst een overzicht van de andere films die ook vanaf vandaag te zien zijn in de bioscoop:

– Pitch Perfect 2 (Meer info)


Over Mad Max: Fury Road:
Regisseur: George Miller
Cast: Tom Hardy, Charlize Theron en Nicholas Hoult
Genre: Actie, Avontuur en Sciece-fiction
Duur: 120 minuten

Synopsis
Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door Furiosa (Charlize Theron), door de woestenij trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende ‘Road War’. De hoofdrollen in deze nieuwe Mad Max-film worden gespeeld door Tom Hardy (The Dark Knight Rises) als Mad Max, Oscar-winnares Charlize Theron (Monster, Prometheus) als Furiosa en Nicholas Hoult (X-Men: Days of Future Past) als Nux.

Mad Max: Fury Road is nu te zien in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D. Lees hier de recensie.

Wist je dat… Mel Gibson in eerste instantie geen auditie wilde doen en alleen mee ging voor zijn maatje Steve Bisley die de rol van Jim Goose kreeg. De avond daarvoor was hij in een gevecht geraakt waardoor hij bont en blauw op auditie verscheen. Ze wilde hem echter graag hebben omdat hij er zo apart uitzag (blauwe ogen, gezwollen neus en gebroken kaak) Hij mocht 2 weken later terugkomen waarna ze de bijna herstelde Gibson niet herkende.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren