Grote onaangekondige game van Ubisoft verschijnt nog voor april 2016

Gisteren onthulde Ubisoft zijn financiële resultaten aan zijn aandeelhouders en dat verliep natuurlijk niet geheel toevallig gelijk met de officiële onthulling van Assassin’s Creed: Syndicate. Als gevolg hiervan is echter ook naar buiten gekomen dat Tom Clancy’s The Division uitgesteld is naar het eerste kwartaal van 2016, maar daar blijft het niet bij.

Ubisoft noemt in zijn verslag namelijk alle grote titels die in het financiële jaar 2016 moeten verschijnen en daar zit nog een onaangekondigde titel bij. Deze nog onbekende ‘triple-A’-game moet volgens planning dus nog voor april 2016 in de schappen liggen:

The upcoming releases of the latest opuses of the Assassin’s Creed and Just Dance franchises as well as Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege and another triple-A title that has not yet been announced.
De baas van Ubisoft, Yves Guillemot, laat weten dat deze onbekende titel pas in de herfst van dit jaar onthuld zal worden. De game zal helaas dus niet aanwezig zijn op de E3.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Met dank aan Hitman047 voor de tip! 🙂

  2.   
    Sa.'s avatar

    Watch_Dogs 2 confirmed inderdaad, jeej!

  3.   
    Hitman047's avatar

    Nah, ik denk niet dat het Watch Dogs 2 is. Te vroeg voor een aankondiging, te weinig tijd tussen aankondiging en release, en het lijkt me onwaarschijnlijk dat ze die game op een willekeurig moment, ergens in de herfst, aankondigen.

    Ik zou een wat kleinere game verwachten.

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Gezien de beperkte tijd (maximaal zo’n half jaar) tussen aankondiging en geplande release lijkt me Watch_Dogs 2 of iets in de trend inderdaad uitgesloten. Voor zulke titels wordt veel meer tijd gebruikt om een hype op te bouwen. Just Dance, Raving Rabbids lijkt me meer de categorie waarin je het moet zoeken. Op zich lijkt een nieuwe Rocksmith mij wel aannemelijk.

  5.   
    Hitman047's avatar

    Ja, ik denk dat je inderdaad meer in die richting moet denken.

    Ubisoft heeft overigens wel een nieuwe IP in ontwikkeling die ze dit jaar nog willen aankondigen. Het zou op zich ook kunnen dat dat deze is.

  6.   
    Sa.'s avatar

    (null)

  7.   
    Ryan2000's avatar

    Waarschijnlijk watch dogs 2

  8.   
    tijn80's avatar

    Zeker geen Watch_dogs. Dat zou alleen lukken als ze direct na de release van het eerste deel aan de gang waren gegaan. Neem aan dat ze eerst kijken of het succesvol genoeg zou worden. En dan duurt het 2 jaar. Dus op zijn vroegst wordt dat begin 2017.
    Persoonlijk hoop ik op Splinter Cell, maar zoals Leon al aangeeft, zou er dan al een hype-campagne gestart zijn.

  9.   
    Musicman88's avatar

    Watch Dogs 2 zeker niet, dat zal pas iets voor eind 2016, met dan uitstel naar begin/half 2017 worden.

    Ik zie ze er eerder nog een AC game door duwen, al komt er net nog een AC aan.

  10.   
    LennartvA's avatar

    Far Cry 5 of nieuwe Call of Juarez. Who’s in?

  11.   
    MisterMDW's avatar

    Persoonlijk denk ik misschien wel een nieuwe splinter cell, de laatste keer werd blacklist uit mijn hoofd op de E3 pas aangekondigd om daarna niet lang daarna uit te komen 😳 Maar misschien is dit wel heel erg whisfull thinking 🙂