The Witcher 3 is nu te preloaden

Goed nieuws voor de fans van The Wicher 3! De game is namelijk nu al te preloaden via Steam en GOG. En dat is best vroeg als je je bedenkt dat de game officieel pas over een volle week verschijnt (19 mei). De game heeft een grootte van 26 GB.

Eergisteren werd al bekend dat de The Witcher 3: Wild Hunt is uitgelekt. Of de vroege preload daar iets mee te maken heeft, is niet duidelijk. Het zou zomaar kunnen dat de release om deze reden vervroegd wordt, al is dit pure speculatie. Hoe het ook zij, het wordt voor de fans alleen maar moeilijker. Het is immers een kwelling om de game een week lang klaar te zien staan zonder dat je ermee aan de slag kunt!

Met dank aan Musicman88
 1.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Al gedaan 😛 Tip voor mensen die het via GOG.com hebben pre orderd. Doe het niet via GOG galaxy want dan download je 0,1 mb per sec. Doe het via GOG.com website.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Heb “helaas” de Collector’s Edition besteld via bol.com, en die zijn niet zo vriendelijk mij een pre-load key te sturen…
  @Dark Phoenix: misschien is dat de reden dat ze de preload al zo vroeg beginnen 😛

 3.   
  Klapaucius's avatar

  preloaden betekent niet dat je het spel al kunt spelen, toch?

 4.   
  swklijn1's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Al gedaan 😛 Tip voor mensen die het via GOG.com hebben pre orderd. Doe het niet via GOG galaxy want dan download je 0,1 mb per sec. Doe het via GOG.com website. "

  Had ik ook, maar nu werkt hij gewoon daar ook fijn op. Binnen een uurtje alles geïnstalleerd.

  Klapaucius schreef, "preloaden betekent niet dat je het spel al kunt spelen, toch?"

  Inderdaad, preloaden betekent dat je het spel wel kan installeren maar nog niet kan spelen, je kan het dus wel spelen als het spel om 0:00 uitkomt maar nog niet daarvoor.

 5.   
  Klapaucius's avatar

  Vriendelijk bedankt!

 6.   
  GBA43's avatar

  Alle bestanden zijn encrypt totdat de uitgever de game uitrolt, kan niet wachten tot we ermee aan de slag kunnen.. 🙂

 7.   
  Musicman88's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Al gedaan 😛 Tip voor mensen die het via GOG.com hebben pre orderd. Doe het niet via GOG galaxy want dan download je 0,1 mb per sec. Doe het via GOG.com website. "

  Via GOG Galaxy gedownload en geïnstalleerd, maar supersnel. Download liep met iets van 24 Mbps.

 8.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Musicman88″][quote=”Dark_Phoenix schreef, "Al gedaan 😛 Tip voor mensen die het via GOG.com hebben pre orderd. Doe het niet via GOG galaxy want dan download je 0,1 mb per sec. Doe het via GOG.com website. "

  Via GOG Galaxy gedownload en geïnstalleerd, maar supersnel. Download liep met iets van 24 Mbps.[/quote]

  Kan zijn dat ze dat nu gefikst hebben. Ik was aardig toen snel bij en toen was het slakken snelheid.