‘Clueless Gamer’ Conan O’Brien onder de indruk van eenhoornseks in The Witcher 3

De Amerikaanse talkshowhost Conan O’Brien beoordeelt regelmatig games in het terugkerende segment ‘Cluess Gamer’. O’Brien heeft de ballen verstand van games en is er ook nog eens ontzettend slecht in, maar dat maakt de video’s enkel hilarischer.

Onlangs kreeg de Cluess Gamer van ontwikkelaar CD Projekt RED een vroege versie van The Witcher 3. Waar wij gamers vooral onder de indruk zijn van het visuele spektakel en de prachtige open wereld, lag O’Briens interessegebied echter totaal ergens anders: de pittige dame Jennifer. Check in de onderstaande video of hij de vrouw van zijn dromen weet te veroveren.

 1.   
  King of Heroes's avatar

  En bij deze heb ik alles gezien… 😆

 2.   
  swklijn1's avatar

  Mijn leven is compleet *squish* *squish* Awhhhh 😳

 3.   
  Vinstaro's avatar

  Het is toch dubieus dat ze elke keer weer pc gameplay beelden laten zien, om vervolgens de xbox one controller en de fysieke xbox one omhulsel te onthullen.

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Vinstaro schreef, "Het is toch dubieus dat ze elke keer weer pc gameplay beelden laten zien, om vervolgens de xbox one controller en de fysieke xbox one omhulsel te onthullen. "

  Ze spelen idd een oude pc build maar ze laten een xbox one controller en xbox one hoesje zien. Ze hebben nooit gezegd dat ze xbox one versie spelen maar misleidend is het wel. Ben heel benieuwd hoe de Xbox One versie gaat worden als ze er steeds voor kiezen om pc gameplay te laten zien