Gerucht: Fallout 4 op de E3 met demo achter gesloten deuren

Dit jaar pakt Bethesda groots uit tijdens de E3 in Los Angeles. Zo geeft men een heuse persconferentie om de vele aankomende toppers te laten zien, al werd het vorige maand duidelijk dat Fallout 4 waarschijnlijk niet getoond gaat worden. Toch lijkt er hoop te zijn voor Fallout-fans…

Volgens een gerucht via het Duitse PC Games neemt Bethesda Fallout 4 wel degelijk mee naar de E3, maar dan in de vorm van een demo die achter gesloten deuren aan de pers getoond gaat worden. De demo zou 20 tot 30 minuten duren, wat genoeg voer moet gaan opleveren voor een uitgebreide, eerste impressie van de game.

De kans wordt overigens groot geacht dat Bethesda op zijn minst iets van een trailer van Fallout 4 zal tonen tijdens de E3-persconferentie. Concrete gameplay blijft dus naar verwachting voorlopig exclusief voor de pers.

  1.   
    Neolite's avatar

    Fallout 4 op de Next Gen console, ik denk een uitstekende combinatie. 😉

  2.   
    Hitman047's avatar

    PC Games noemt helemaal niets over een ‘behind closed doors’ presentatie?

    Wel over een demo tijdens de persconferentie…

  3.   
    ChielB's avatar

    Klopt inderdaad Hitman047. Er wordt inderdaad gesproken over een demo tijdens de persco. Vreemd dat VG247 het als behind closed doors heeft overgenomen.

    Toch blijft het sowieso allemaal speculeren. We verwachten Fallout 4, want iedereen gaat er al vanuit dat Bethesda wel met een grote surprise wil knallen. 🙂

  4.   
    Overload14's avatar

    Was er bij de vorige E3 ook niet hetzelfde gerucht?

  5.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    helaas:(