Steam-update repareert vier jaar oude bug

Terwijl wij klagen dat het soms een maand duurt voordat bugs in onze games verholpen zijn, wordt Steam al vier jaar lang geplaagd door een storende fout. Deze zorgt ervoor dat Steam twee screenshots neemt wanneer je slechts één keer op de screenshot-knop drukt.

Op zich zou je denken dat zo’n bug niet erg lastig te verhelpen is, maar een oplossing bleef lange tijd uit. Nu, ruim vier jaar na het ontstaan van de bug, wordt deze eindelijk opgelost middels een update. De update is momenteel enkel beschikbaar voor de bèta client, maar het is waarschijnlijk slechts een kwestie van dagen voordat deze ook verschijnt voor het grote publiek. Na vier jaar wachten kunnen die paar dagen er ook nog wel bij, toch?

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik heb meer dan duizend screenshots gemaakt en nog nooit last gehad van deze bug. Het reproduceren er van (zodat gekeken kan worden waarom dit gebeurde) zal dan ook wel lastig geweest zijn.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Ik heb ook nog nooit last gehad van deze bug, maar heel veel screenshots maak ik niet. Wel dacht ik dat ik altijd F12 gebruikte voor Steam-screenshots, en niet PrintScreen 😕

 3.   
  Musicman88's avatar

  En ik maar denken dat ik steeds de toets te lang vast hield 😛 Hahaha, wel mooi dat er toch nog iets aan gedaan wordt.

  Gelukkig was het niet heel erg storend, deze bug. 😀

 4.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Heb er heel soms last van gehad. Maar heel storend, dat nie.

 5.   
  Greene's avatar

  Had er ook nooit last van maar top dat ze het opgelost hebben! thumbs up