Far Cry 4: Complete Edition slaat Xbox One over

Onlangs kondigde Ubisoft de Complete Edition aan van Far Cry 4. Zoals wel vaker bij games ontvang je bij een dergelijke editie naast het basisspel ook de verschenen downloadable content van de desbetreffende game. Opmerkelijk genoeg kondigde Ubisoft de Far Cry 4: Complete Edition echter wel aan voor PlayStation 4 en pc, maar bleef een Xbox One-versie achterwege. Nu blijkt dat dit geen foutje is geweest van de Franse uitgever, maar dat de Far Cry 4: Complete Edition daadwerkelijk de Xbox One zal overslaan. Een zegsman van Ubisoft meldt dit als volgt:

The Far Cry 4 Complete Edition will be released on June 19, 2015 on Playstation4 and PC only in EMEA territories. We have no plans to release it on Xbox One.
Een mogelijke verklaring voor deze opmerkelijke beslissing is het feit dat de Complete Edition enkel in de ‘EMEA territories’ verschijnt, oftewel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De Xbox One verkoopt in deze gebieden simpelweg een stuk minder goed dan de PlayStation 4.

  1.   
    G-6's avatar

    Heb het spel nog niet, misschien als het redelijk geprijsd is haal ik hem denk wel.

  2.   
    Thijs.'s avatar

    of de verkopen voor deze game op xbox waren bizar slecht

  3.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Thijs. schreef, "of de verkopen voor deze game op xbox waren bizar slecht "

    Als de Xbox One niet verkoopt, dan kan dat het gevolg zijn.

  4.   
    Chevvy Chevvy's avatar

    Wan onzin van Ubi… Als je toch geld wilt verdienen en de XBOX community wilt houden, dan doe je dat toch nie zo! Had zin om deze game te spelen als ie helemaal compleet verkocht wordt met alle DLC. Maar da gé nie goan zo.
    Klote Ubi!!!! En dan is dat nog zacht uitgedrukt… The Division kunnen ze van mij ook in hun hol steken!!! 👿 👿 👿

  5.   
    Metalhead95's avatar

    Wat Chevvy Chevvy zegt inderdaad. Dit kan gwn niet !!!

    Daan zegt: Laatste stuk van je bericht verwijderd. Hou het netjes!

  6.   
    D_Dog's avatar

    Weer een dikke deuk in het imago van Ubisoft. Ze beginnen steeds meer te zakken op mijn favo publishers. Dit is echt NOT DONE! 👿

  7.   
    23tygo's avatar

    gelukkig zit ik op PC maar vind het wel sneu voor de xbone spelers.

  8.   
    killingdj0's avatar

    Het leuke is, als de pc versie er niet komt dan gaan mensen veel minder zeiken en zeggen LOL CONSOLE MASTERRACE maar andersom, nope.

  9.   
    Daan's avatar

    De verkopen van de PlayStation-versie liggen zo’n driemaal hoger. In Amerika heeft de Xbox One versie ook zo’n 20% minder verkocht als de PlayStation. Er valt natuurlijk wel wat van te zeggen dat ze het niet willen produceren voor de Xbox One, echter maken ze er niet veel vrienden mee. Ze maken er ook geen goede beurt bij Microsoft mee.

  10.   
    Danielle.k's avatar

    LOL alsof de PC verkopen goed waren met zijn vele pirate downloads, volgens mij heeft de opmerking die onder het bericht staat niks maar dan ook niks te maken met het feit dat de verkopen op de Xone minder waren.

    Zie liever de reactie van Ubisoft hierop komen dan glazen bollen werk.