Nvidia bundelt The Witcher 3 en Batman: Arkham Knight bij videokaarten

Als je nog een videokaart nodig hebt en aan het wachten bent op The Witcher 3: The Wild Hunt en Batman: Arkham Knight is Nvidia’s laatste actie misschien interessant; bij een GeForce GTX 970m, 980m en 960 krijg je namelijk The Witcher 3. Ga je voor een GTX 970 of 980 dan krijg je de RPG, maar ook nog Batman: Arkham Knight.

Zoals veelal het geval is zijn dit games die door de hardwaregigant gesponsord worden. Ook ondersteunen beide games de technieken die de kaarten van ‘team green’ met zich meebrengen. Zo zijn de beesten in The Witcher 3 met Nvidia Hairworks nog wat gedetaileerder dan zonder. Een ander duidelijk voorbeeld is PhysX, een functie die door Nvidia GPUs overgenomen wordt, maar met een AMD videokaart op de processor rust.

Haalt Nvidia jullie hiermee over een kaart te kopen? Laat het ons weten!

  1.   
    Jerry97's avatar

    Cool!! Jammer dat ik het niet kan betalen.

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Eigenlijk wel een beetje, ga maar is kijken voor ene 970/980. Alleen zag ik op alternate nog niks staan over 2 games

  3.   
    Ey-Wha's avatar

    Thijs. schreef, "Eigenlijk wel een beetje, ga maar is kijken voor ene 970/980. Alleen zag ik op alternate nog niks staan over 2 games"

    Dat komt om dat die actie regelmatig wissel en het is puur vanuit nvidia is en niet van de webwinkel. Als het goed is krijg je wel de keys opgestuurd van de webwinkel, anders moet je nvidia contacteren met je factuur. Ze kunnen dan namelijk zien dat je hem wel in die periode van de actie heb gekocht.

    Ik zelf heb een keer een 770 bij een webwinkel besteld en toen bleek er een actie te lopen dat je AC: black flag kreeg. Ik kreeg toen netjes de key van de webwinkel per mail gestuurd. Het enige nadeel was toen dat de key alleen voor Uplay was en niet steam. In dit geval gaat ik ervan uit dat je hem gewoon in steam kunt in voeren want het zijn geen ubi games.

  4.   
    GBA43's avatar

    Heb gister de GTX970 Gigabyte Gaming 1 besteld, zag al bij Alternate staan dat hij erbij geleverd zal worden.
    Kan niet wachten tot morgen! ๐Ÿ™‚

  5.   
    Musicman88's avatar

    Toevallig net vorige week een nieuwe GTX970 gekocht. Wist nog niet eens dat je er The Witcher 3 gratis en voor niets bij kreeg. Maar dat is natuurlijk wel een mooie bonus. Scheelt al weer gauw 50 / 60 euries. ๐Ÿ˜€

    @Thijs: als je gaat kiezen voor de gtx 970 of 980 zou ik voor de 970 gaan. Zoveel beter komt de 980 namelijk niet uit de tests, dus voor een veel lagere prijs heb je een bijna net zo goede videokaart.

    @Ey-Wha: Je krijgt de game via GOG.com dus of die bij release dan op Steam krijgt staat er nog niet bij. En kan ik helaas bij GOG ook niet terug vinden. Even afwachten nog…. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    Hielke's avatar

    Thijs. schreef, "Eigenlijk wel een beetje, ga maar is kijken voor ene 970/980. Alleen zag ik op alternate nog niks staan over 2 games"

    Toevallig heb ik Alternate ook even gecheckt, en daar staat wel degelijk dat je de games erbij krijgt. Sowieso is Alternate daar wel goed mee, toen ik m’n pc bouwde bijna alles daar gehaald en had vijf games erbij ofzo haha.

    @musicman bij de 970 krijg je ook Arkham Knight!

  7.   
    Hitman047's avatar

    ”Musicman88″ schreef, "@Ey-Wha: Je krijgt de game via GOG.com dus of die bij release dan op Steam krijgt staat er nog niet bij. En kan ik helaas bij GOG ook niet terug vinden. Even afwachten nog…. ๐Ÿ˜‰ "

    Het is geen Steamworks titel, dus ik neem aan van niet. De enige manier om hem op Steam te krijgen, is door hem op Steam te kopen.

  8.   
    huntedjohan's avatar

    de voucher die je al een tijdje krijg voor de witcher is alleen op gog.com te redeemen. dus niet via steam. denk dat dat ook de reden is dat deze voucher voor 15-20รขโ€šยฌ te krijgen zijn op marktplaats. meeste gamers verkiezen stram.

  9.   
    EpicSoftworks's avatar

    Oooo! Ik zat al een hele tijd te denken aan een upgrade voor mijn game PC. Tijd om maar eens rond te neuzen en in de komende dagen er een te bestellen. Zoals @Musicman88 al aangaf is de 970 idd de betere keuze imho.