Fout op PlayStation Store lijkt Far Cry 4 gratis te maken

Een aantal tweets van verwarde gamers deden de ronde, maar het gerucht bleek niet waar: Far Cry 4 is niet gratis te verkrijgen op PlayStation 4. Door een aparte glitch in de Europese PlayStation Store-pagina leek het even alsof gamers de basisversie van Far Cry 4 voor het schappelijke bedrag van nul euro konden downloaden. Tegelijkertijd werd het voor sommigen onmogelijk om de Gold Edition aan te schaffen, raar genoeg.


Verschillende hoopvolle gamers hebben inmiddels geprobeerd de volledige game gratis te downloaden, maar het blijkt in veel gevallen slechts op de demo aan te komen, terwijl de titel toch duidelijk de volledige game aanhaalt. Op het moment van schrijven staat de game nog steeds ‘te koop’ voor niks, al zal Sony ongetwijfeld werken aan een snelle oplossing voor dit aparte probleem…

  1.   
    Daan's avatar

    Net geprobeerd. In de e-mailbevestiging staat wel duidelijk:

    Far Cry 4 (Volledige game uitproberen)

  2.   
    toqeer's avatar

    Zoo een vette game is dit,

  3.   
    tijn80's avatar

    Ook net uitgeprobeerd. Ergens hoopte ik dat ze tóch iets fatsoenlijks weggaven bij PS+ deze maand. Wel jammer.

  4.   
    Noice!'s avatar

    Eenzelfde fout staat er al weken in met Trials Fusion. En toch adviseer ik altijd te downloaden: met minecraft hadden ze verleden jaar eenzelfde fout gemaakt en ondanks ik enkel de demo van de PS4 versie eraan overhield, had ik wel de Vita versie gratis. Sony maakt vaak van die blunders en ik sluit niet uit dat als ze dit gaan herstellen dat er mogelijk weer iets mis gaat waardoor ze denken dat je deze game al bezit, dit omdat de “normale” versie simpelweg niet te downloaden is nu.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    with a vengeance schreef, "Eenzelfde fout staat er al weken in met Trials Fusion. En toch adviseer ik altijd te downloaden: met minecraft hadden ze verleden jaar eenzelfde fout gemaakt en ondanks ik enkel de demo van de PS4 versie eraan overhield, had ik wel de Vita versie gratis. Sony maakt vaak van die blunders en ik sluit niet uit dat als ze dit gaan herstellen dat er mogelijk weer iets mis gaat waardoor ze denken dat je deze game al bezit, dit omdat de “normale” versie simpelweg niet te downloaden is nu."

    Ook al was die gratis door een fout had ik hem als nog niet gedownload, ik heb het spel hier liggen maar ga het terug brengen.
    Ik vind het een mooi spel maar meer ook niet niet mijn ding, en ook al is het dan gratis ga ik hem niet downloaden.

  6.   
    nanathan's avatar

    gratis is altijd leuk. Ze kunnen beter wat goeie games aan de PS+ collectie toevoegen.