Belichting in screenshots Sébastien Loeb Rally Evo

Ontwikkelaar Milestone zit nooit stil, want het bedrijf komt dit jaar met Sébastien Loeb Rally Evo. We hebben nog weinig van de rallygame gezien, maar we hebben eindelijk twee screenshots voor jullie en deze tonen de belichting van het spel.

Onderstaande gecombineerde screenshots laten verschillende landschappen zien en de belichting daarbij. Hopelijk krijgen we snel meer te zien van de rallygame.

Sébastien Loeb Rally Evo verschijnt ergens dit jaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Sa.'s avatar

  Ziet er goed uit! Sowieso mis ik dat bij veel new-gen games, nieuwe mechanics. Dying Light doet dat naar mijn mening erg goed, dag en nacht verschillen en in principe heeft elke locatie twee versies. Dying Light is natuurlijk wel een game die zich daar erg voor leent. Maar ik vind dat veel andere new-gen games hier wel een voorbeeld aan kunnen nemen. Assassin’s Creed bijvoorbeeld, als Assassin wil je uiteraard ’s nachts pas opereren, maar dan zou je als ontwikkelaar natuurlijk meer guards kunnen neerzetten ’s nachts.

 2.   
  420blazeit's avatar

  sdfl schreef, "Ziet er goed uit! Sowieso mis ik dat bij veel new-gen games, nieuwe mechanics. Dying Light doet dat naar mijn mening erg goed, dag en nacht verschillen en in principe heeft elke locatie twee versies. Dying Light is natuurlijk wel een game die zich daar erg voor leent. Maar ik vind dat veel andere new-gen games hier wel een voorbeeld aan kunnen nemen. Assassin’s Creed bijvoorbeeld, als Assassin wil je uiteraard ’s nachts pas opereren, maar dan zou je als ontwikkelaar natuurlijk meer guards kunnen neerzetten ’s nachts."

  Vinden ze misschien lastig vanwege missies die een bepaald deel van de dag hebben, maar goed dat is ook op te lossen. Rockstar doet dat bijvoorbeeld door de tijd te laten skippen naar het punt van de missie.