Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Mortal Kombat X Launches Jason Voorhees Bundle Trailer

Het is tijd voor Jason Voorhees om Mortal Kombat X te joinen! In de korte, maar krachtige Jason Voorhees Bundle Trailer laat de gemaskerde moordenaar een aantal van zijn krachtige aanvallen zien!

 1.   
  gamepower's avatar

  heerlijk hoop hem straks te kunnen binnenhalen 😉

 2.   
  Overload14's avatar

  Tijd geleden voor mijn verjaardag de Kombat Pack cadeau gekregen voor een goede vriend. Heb zojuist dit pakketje gedownload maar Jason staat precies nergens klaar om mee te spelen :S

 3.   
  tomson71's avatar

  De kombat pack is volgens mij een soort van season pass, je koopt het en dan kan je later de dlc “gratis” binnenhalen ipv ze allemaal apart, voor een hogere prijs te kopen.
  Volgens mij kreeg je bij aanschaf van de kombat pack, tot nu toe, alleen wat extra kostuums voor Kitana, Shinnock en nog eentje, kan me die zo snel even niet herinneren

 4.   
  Overload14's avatar

  ”tomson71″ schreef, "De kombat pack is volgens mij een soort van season pass, je koopt het en dan kan je later de dlc “gratis” binnenhalen ipv ze allemaal apart, voor een hogere prijs te kopen.
  Volgens mij kreeg je bij aanschaf van de kombat pack, tot nu toe, alleen wat extra kostuums voor Kitana, Shinnock en nog eentje, kan me die zo snel even niet herinneren"

  Dat klopt maar in de playstation store staat het personage al te downloade wat ik net heb gedaan inclusief de skins van idd Shinnok, Kitana en Kenshi evenals de nieuwe “halloween” skins. De nieuwe skins heb ik zonet kunnen downloaden net als Jason maar jason komt niet voor in et Karakter select menu.. Wat ik maar vreemd vind..

 5.   
  tomson71's avatar

  Zal zo eens checken, heb het nog niet gekeken, heb wel die skins van Kitana enzo gelijk gehad toen ik het kombat pack had gekocht

 6.   
  Sa.'s avatar

  Haha bruut!

 7.   
  tomson71's avatar

  Je moet na het downloaden van het personage nog een update file installeren, dan zit Jason er wel bij

 8.   
  Overload14's avatar

  ”tomson71″ schreef, "Je moet na het downloaden van het personage nog een update file installeren, dan zit Jason er wel bij"

  Ja nu kan ik er mee spelen. Die update wasser vanochtend nog niet 😛