Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Project CARS Launch Trailer

Het heeft even geduurd, maar het is bijna zover! Vanaf 7 mei ligt Project CARS namelijk in de schappen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Om dit te vieren heeft ontwikkelaar Slightly Mad nu alvast de launch trailer van de racesimulator uitgebracht.

  1.   
    420blazeit's avatar

    Awesome.

  2.   
    Nitrix31's avatar

    Een must have voor elke race liefhebber. Ik ga hem zeker halen, wel wacht ik even met kopen om te zien hoe de launch verloopt en of de game het goed doet.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”Nitrix31″ schreef, "Een must have voor elke race liefhebber. Ik ga hem zeker halen, wel wacht ik even met kopen om te zien hoe de launch verloopt en of de game het goed doet."

    De community is bij de ontwikkeling van Project Cars betrokken geweest. Als je het spel had
    gebacked toen het nog in crowdfunding zat, kreeg je toegang tot de alpha en later ook de beta.

    De community is erg enthousiast over Project Cars en hoor vrijwel alleen positieve reacties, van zowel arcade als simulatie racers. Project Cars is trouwens een semi-sim, een mix tussen arcade en simulatie. Het verbaasd me dan ook dat beide partijen enthousiast zijn over Project Cars. Normaal is er altijd wel een mening verschil tussen beide partijen, maar in Project Cars racen ze naast elkaar. Althans, zo heb ik het vernomen van mensen die Project Cars spelen.
    Het enige wat ik me kan voorstellen dat er mis gaat, zijn de servers die overbelast raken.

    Project Cars is schijnbaar erg populair geworden!