Nieuwe foto’s en behind the scenes beelden van fotoshoot met cast Star Wars: The Force Awakens verschenen

Deze vierde dag in mei betekent voor Nederland dodenherdenking, maar internationaal is het vandaag Star Wars Day. Vanity fair heeft daarom een nieuwe cover en foto’s vrijgegeven van de nieuwe Star Wars film, The Force Awakens, maar dat is niet alles. Er is tevens een behind the scenes video verschenen, waarbij een aantal belangrijke mensen aan het woorden komen.

Uiteraard hebben de mensen van het populaire tijdschrift ook wat vragen gesteld aan J.J. Abrams, de regisseur van deze zevende film. Grappig is zijn commentaar over Jar Jar Binks, een karakter wat niet iedere Star Wars liefhebber kan waarderen. Hij geeft in het tijdschrift aan dat hij met de gedachte heeft gespeeld om hem in deze nieuwe film een passend einde te geven.

“I have a thought about putting Jar Jar Binks’s bones in the desert there. I’m serious! Only three people will notice, but they’ll love it.”
Hij had ook nog iets te zeggen over het casten van Star Wars legende Harrison Ford:
“Ford was excited to get back in those shoes again, which was really interesting because I thought he hadn’t been a fan. I kept hearing those rumors when I was a kid.”
Wij zijn in ieder geval blij dat die geruchten niet waar bleken te zijn.

En dan nu de foto’s. Ten eerste kunnen we genieten van een nieuw beeld van Verzetspiloot Poe Dameron, een rol van Oscar Isaac. Ook zien we Rey, een rol van Daisy Ridley, die samen met regisseur J.J. Abrams en nog een aantal andere karakters te zien is op de planeet Jakku. Vervolgens een hele bijzondere foto die bevestigd dat Girls acteur Adam Driver inderdaad de rol van slechterik Kylo Ren op zich zal nemen. Hij is te zien met een aantal stormtroopers. In de film werken zij gezamenlijk voor de First Order en bevinden zich op een geheime basis op een planeet die volledig bedekt is met sneeuw en ijs.

Vervolgens krijgen we een foto te zien waarop we actrice Lupita Nyong’o zien met allemaal tracking dots op haar gezicht. Zij zal in tegenstelling tot wat iedereen eerder dacht niet het personage Rose, maar het CGI-personage Maz Kanata gaan spelen. Haar karakter in de film heeft een eigen kasteel en een heleboel ruimtepiraten die voor haar werken. Deze boeven zijn hieronder ook te bewonderen.

Als laatste een foto van de mensen achter de nieuwe Star Wars film. We zien naast regisseur en co-schrijver Abrams ook componist John Williams, Lucasfilm voorzitter en tevens producte van de film Kathleen Kennedy en als laatste co-schrijver Lawrence Kasdan.

Uiteraard kan je hieronder naast de making of video ook de prachtige nieuwe Vanity Fair cover met daarop Rey, Finn, BB-8, Chewabba en Han Solo bewonderen.

We moeten helaas nog even geduld hebben want het zevende Star Wars deel zal pas vanaf 18 december van dit jaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.









Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren